Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Magic make-up remover towels uitproberen

Tegenwoordig worden herbruikbare producten steeds meer gebruikt. Zo is er het afgelopen jaar onwijs veel op de markt gekomen betreft wasbare make-up removers. In deze blog probeerde ik de Magic make-up uit. Lees je mee?

 

Magic make-up remover

De Magic make-up remover is een herbruikbare make-up remover towel. Hiermee haal je gemakkelijk, snel en huidvriendelijk je make-up van je gezicht af. Ik heb zelf inmiddels al al mijn doekjes en wattenschijfjes de deur uit gegooid. Uiteraard zijn er een hoop verschillende soorten vormen en maten verkrijgbaar van herbruikbare make-up removers. Wat onderscheid de Magic make-up remover van andere producten?

 

 

Pink sea turtle

Met de voorkant van de Magic make up remover verwijder je make-up van je gezicht. Maar met de achterkant kun je je huid exfoliëren. Bovendien zijn deze removers gemaakt van een antibacteriël polyester waarmee je eventuele irritatie op de huid voorkomt. Ze zijn dus ook ideaal voor de meest gevoelige huid.

 

De removers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren Black panther, Black zebra, Pink Flamingo en Pink Sea Turtle. De removers kosten normaal €17,50 per stuk maar momenteel zijn ze in de aanbieding voor maar €8,75. Ik heb zelf momenteel 2 stuks waardoor ik altijd wel een schone heb, dit zou ik ook zeker aanraden. Wanneer je elke dag make-up draagt zou ik ze zelfs alle vier nemen. Uiteraard wil ik mijn collectie ook graag compleet hebben en ga ik de Black panther en Pink Flamingo nog zelf bijbestellen. De removers zijn eenvoudig te bestellen op hun eigen website!

 

Magic make-up remover Magic make-up remover Magic make-up remover

 

Black zebra

Hoe gebruik je make-up removers? Voor het eerste gebruik was je de remover op 30 graden. Hierna was je de remover wekelijks of vaker wanneer nodig. Je activeert de remover door het simpel te doordrenken met water. De removers werken het beste wanneer ze goed nat zijn! Vervolgens maak je kleine draaiende/circulerende bewegingen om je make-up en andere vuiligheid van je huid te verwijderen. Vervolgens wissel je de remover om naar de achterkant om de huid te exfoliëren.

 

Wil je meer weten over het gebruik? Binnenkort heb ik een aantal leuke tiktoks klaarstaan waarin ik het gebruik van deze Magic make-up removers laat zien!

Magic make-up remover Magic make-up remover Magic make-up remover

 

Gebruik jij al wasbare make-up removers? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: