Net voordat de winter begon kwam essence cosmetics met een nieuwe collectie, namelijk de magic wonderland

 

Het enige wat ik uit deze collectie heb gekocht is het magic wonderland oogschaduw palette en de kleur veranderende lippenbalsem. De lijn is bedoeld om je mee te nemen in de magische wereld van kerstmis.

Het magic wonderland oogschaduw palette is beschikbaar  in de variant 01 – One way road to fairyland. Ik vind de kleuren in het palette er mooi uit zien. In het palette zitten 9 verschillende kleuren in paarstinten, blauwtinten en rozetinten. Ik vind paars en roze altijd mooi bij groene ogen, vandaar dat ik het palette heb gekocht.

 

magic

 

Met het palette wou ik een dreamy look maken

Ik heb hiervoor de kleuren van links naar rechts gebruikt: kleur nummer 1, kleur nummer 6, kleur nummer 7 en kleur nummer 8. Het maken van oogmake-up looks en het maken van foto’s hiervan is wat nieuw voor mij, maar gezien ik meedoen aan de 100 days of make-up challenge heb ik genoeg tijd om te oefenen.

 

magic

Over dreamy gesproken, ik heb een nieuwe bril (en zonnebril)

Vorig jaar was ik al helemaal verliefd op een doorzichtig montuur van de Kylie Minoque Eyewear collectie van de specsavers. Omdat ik nog moest wachten tot 2018 voor een nieuwe vergoeding, had ik niet verwacht dat hij er nog zou zijn. Maar met een toevallig bezoekje in Specsavers Haarlem hadden ze hem daar nog (BLIJ dat ik was!!) Mijn man wil overigens de credits hiervoor omdat hij hem als eerste zag, dus bij deze.

Specsavers had ook nog de aanbieding 2e bril gratis, uit de Kylie Minoque Eyewear collectie heb ik ook nog een mooie zonnebril gekozen, welke ik ook op sterkte heb laten maken. Met de zonnebril moet ik nog een foto maken, maar het is nog even wachten op de zon hiervoor.

 

 

Ondanks dat ik mijn look redelijk geslaagd vind ben ik niet helemaal tevreden over het palette

Het is de eerste keer dat ik eigenlijk niet tevreden ben over een Essence product. Ik vind de kleuren in het palette erg mooi om te zien, maar de pigmentatie ervan is vrij slecht.  Ook heeft de oogschaduw veel fall out en omdat je er best veel van nodig hebt om het zichtbaar te maken kruimelt er eigenlijk meer oogschaduw dan dat er zichtbaar is. Ook zou ik graag met de kerst wat meer willen gebruiken en ook zoals de naam eigenlijk zegt wat magischer.

 

magic

 

Het palette is op moment niet meer te koop, omdat het een eindejaarscollectie was.

De prijs van het palette is €4,99 en is te koop bij oa de Kruidvat. Benieuwd naar andere oogschaduw palettes, lees dan hier de T.LeClerc review.

15 Reacties

  1. Vind de bril je super staan! Mooie look ook, jammer dat heb hem wel tegen vond vallen.

  2. […] een ESSENCE oogschaduw palette review oa het ”Wood you love me palette” en het ”Magic winter wonderland palette”. Het my shell is my castle palette bevat tien verschillende tinten met zowel een matte als een […]

  3. Dat zijn hele ooi kleuren om te mixen, Het palet ziet er hee ltof uit, goed ome lezen dat je eerlijk reviewd, altijd fijn om te lezen

  4. De look is op de foto een beetje lastig te zien. Het palette qua pigmentatie vind ik ook wat tegenvallen dus een no go voor mij

  5. Jammer dat de pigmentatie tegenvalt.. In het doosje zien de kleuren er inderdaad mooi uit 🙂 Je nieuwe bril staat je trouwens erg goed!

  6. Inderdaad lijkt de pigmentatie niet zo sterk – dat zou voor mij persoonlijk wel prettig zijn, want met mijn bleke huidje en blonde haar zouden de kleuren te heftig zijn. Maar in je ogen kruimelen is NIET fijn!
    De bril staat je prachtig!!!!!!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: