Magical Glam palette >By Dash Beauty<

Het Nederlandse merk By Dash Beauty had al langere tijd mijn oog vanwege de prachtige lashes. Maar toen het Magical Glam eyeshadow palette uitkwam wist ik dat ik deze onwijs graag wilde testen voor mijn blog. Ben je ook zo benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

By Dash Beauty – Magical Glam palette

Het Magical Glam palette van By Dash Beauty is een beauty om te zien. De mooie klassieke zwarte case met de shimmerende tekst erop trekt gelijk de aandacht. Het is niet teveel poespas rondom het palette heen, en dat heeft het palette ook niet nodig omdat de kleuren binnenin gewoon heel erg mooi zijn.Voor een leuk bedrag van €39,95 is dit prachtige Magical Glam palette van By Dash Beauty ook al voor jou!

Wat mij vrij snel opviel bij het openen van het palette is dat de kleuren per rijen van 3 zijn ingedeeld. Zo bevat elke rij 2 mattes en 1 shimmer welke je met mekaar kunt gebruiken voor een complete make-up look. Zo hoef je dus eigenlijk niet zelf op zoek te gaan naar combinaties wat soms ook erg fijn is. Wat ook erg fijn is dat het palette voor iedereen wat bevat zo zitten er wat nudes in voor een mooie alledaagse make-up look. Zo zit er wat in mocht je voor iets meer kleurrijks gaan waar ik zelf ook wel heel erg van hou. Maar ook een prachtige combinatie voor de mooie klassieke smokey eye look. Eigenlijk heeft dit palette dus gewoon alles wat je nodig hebt.

 

Magical GlamMagical Glam Magical GlamMagical Glam Magical GlamMagical Glam

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Inspiring, Confident en Stardust. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Abundant, Glamorous en Enchanting. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Energetic, Passionate en Mystery. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Focused, Allure en Gleam. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Desire, Elegant en Moonlight. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Magical, Courage en Dreamer.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt positief verrast ben door deze swatches. Voor een eerste palette van een merk is de kwaliteit enorm goed! Zowel de mattes als de shimmer zien er erg goed gepigmenteerd uit. En het swatches ging ook gewoon lekker gemakkelijk. Het palette beloofd dus al een hoop moois en het enige wat nu nog openstaat is er lekker mee gaan make-uppen!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met een hart vorm te maken met de kleur Passionate (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleur Abudant (matte) en daarna heb ik eerst de cut crease in hart vorm gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleur Enchanting (shimmer). Het hartje had ik liever iets duidelijker gehad maar aan het palette lag dat zeker niet. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd en lekker te blenden hier ben ik echt onwijs positief over. Ik heb zeker nog een aantal make-up looks in gedachten met het Magical Glam palette.

PS. De lashes zijn ook van By Dash Beauty en in combinatie met de white lash glue aangebracht. Dit was enorm gemakkelijk en de lashes zien er ook mooi vol maar toch nog redelijk natuurlijk uit. Benieuwd naar meer info over de lashes & lash glue? Bekijk dan de aparte blog hierover….

 

Magical Glam   Magical Glam   Magical Glam

 

Wat vind jij van het Magical Glam oogschaduw palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.