Essence heeft het weer voor mekaar gekregen om een mooie speciale collectie uit te brengen. Het gaat om de Magical Mystical Me collectie! Deze collectie bestaat uit wimpers, face jewels en een magisch palette! Kijk snel mee, want het palette heb ik al mogen ontvangen!

 

False lashes

Deze magical wimpers geven jouw make-up look de magische touch waar je naar op zoek was. Er zijn drie verschillende soorten verkrijgbaar No1 Mystical heart, No2 I do voodoo en No3 Life is a witch. De wimpers hebben een gemakkelijke applicatie en bevatten een wimperlijm om het aan te brengen. De adviesprijs is €2,99 per stuk.

 

magical

magical

magical

 

Face jewels

De face jewels zijn bekend geworden via festivals en zie ik nu ook steeds vaker op instagram voorbij komen. Ik vind het een make up look soms de finishing touch geven die het nodig heeft. De face jewels zijn verkrijgbaar in twee varianten. No1 When your magic is real en No2 Abracadabra, witches. De adviesprijs is €2,99 per stuk.

 

magical magical

 

Magical Mystical Me oogschaduw palette

Het palette komt in een paars velvet omhulde verpakking met een mooie gouden ornament erop, een echte eyecatcher in mijn mening! Het palette bevat 12 verschillende kleuren in zowel roze, paarse als bruine en koperen tinten in een matte of metallic afwerking! Naar mijn mening kun je dus een hoop kanten met dit palette op. Het palette heeft een adviesprijs van €8,99

 

magical magical

 

Swatches

Zoals je kunt zien zijn de swatches goed gepigmenteerd en vooral de shimmers knallen er echt vanaf. Ik vind dat Essence er de afgelopen tijd al erg voorop uit is gegaan betreft hun pigmentatie. Zo ben ik ook al razend enthousiast over het epic sunset palette, waar de review eerdaags van online komt.

 

 

Make-up look

Ik heb twee verschillende looks gemaakt waarvan een met de roze/paarse tinten en een met de bruine/koperen tinten. Beide looks heb ik nog een magisch tintje gegeven met face gems (let op dit zijn niet die uit de Essence collectie, deze waren nog niet beschikbaar!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is nog even wachten op de Magical Mystical Me collectie want het is pas vanaf Januari 2020 exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat!

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

PS: De foto’s van de false lashes en face jewels zijn vanuit het PR bericht, hier bevat ik geen rechten over. De foto’s van het magical mystical me palette zijn door mijzelf gemaakt.

7 Reacties

  1. Het pallet vind ik heel erg mooi. Gave kleuren. Ik heb thuis altijd Essence make -up en ben hier erg tevreden over. De wimpers zouden niets voor mij zijn ivm mijn lenzen, maar als ik jonger was geweest dan had ik zeker de jewels gebruikt bij een feest!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: