Make a wish collectie DM Balea

Rondom de feestdagen komen er altijd een hoop nieuwe producten bij de DM waarvan veel van het eigen merk DM Balea. Een daarvan is de make a wish collectie. De collectie spreekt mij qua design gelijk aan en daarom kocht ik ook drie producten om te proberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Make a Wish sheetmasker

Het eerste product uit de Make a Wish collectie is het sheetmasker. De collectie is een Limited Edition en ik denk dat deze ook wel snel uitverkocht zal zijn. Het sheetmasker zou een magische sternenzauber geur bevatten waar ik wel erg benieuwd naar ben. Verder bevat het masker onder andere mandarijnen extracten en goudpoeder. Dit zou ervoor zorgen dat de huid 24 uur lang gehydrateerd wordt. Het masker is geschikt voor elke huidtype , het bevat geen microplastic en is vegan! Bovendien kost het sheetmasker maar €0,95 wat echt een super prijsje is.

 

Make a Wish

 

Zachte reinigingsdoekjes

Ik koop eigenlijk heel zelden nog maar reinigingsdoekjes omdat ik liever herbruikbare pads gebruik maar heel af en toe ben ik wel benieuwd naar een nieuwe variant. Zoals deze dus! De doekjes zouden 5 in 1 zijn en wat mij aansprak is dat de ingrediënten voor 98% van natuurlijke oorsprong zijn. Maar ook dat het geen microplastic en alcohol bevat. En voor maar €1,15 voor een verpakking van 25 doekjes is het het uitproberen ook wel waard.

Ik moet eerlijk zeggen ik ben zeker niet teleurgesteld. Dit zijn een van de weinige doekjes waar ik geen irritatie op de huid achteraf van krijg. Gebruik ik ze graag op mijn gezicht? Nee dan ga ik liever voor een wasbare pad met een reinigingsolie/schuim. Maar ik vind ze wel heel erg fijn en gemakkelijk voor het verwijderen van swatches.

 

Make a Wish Make a Wish

 

Lippenbalsem

Het laatste item welke ik heb aangeschaft is de lippenbalsem. De koudere periode komt er weer aan en dan is een lippenbalsem in elke tas/jas wel handig om scheurtjes en droge lippen te voorkomen. En deze leuke limited edition kost maar €0,75 en daar kun je hem eigenlijk ook niet voor laten liggen. De collectie bevat bovendien nog een hoop andere interessante producten zoals een badzout, een deodorant, een douchepeeling en nog veel meer. Zou je graag meer reviews willen zien van DM Balea producten laat dan in comment weten welke en dan doe ik mijn best!

 

Make a WishMake a Wish

 

Wat vind jij van de Make a Wish collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.