make me brow
We gaan bijna de maand december in en dat betekent feestjes! En daarom heb ik voor mijn eerste gastblog hier wat make-up getest van Essence. Ik testte de Vibrant Shock gel mascara en de Make me Brow eyebrow powder. Zou ik een mooie look kunnen maken met deze twee producten?

Make me Brow

make me brow

Dat Make me Brow eyebrow powder van Essence is, is makkelijk te herkennen aan de verpakking. Hij komt namelijk in een langwerpig soort flesje waarvan de dop langer is als het flesje zelf. Dit is eigenlijk super fijn want zo kan je de dop beter vasthouden en heb je meer controle over het product wat je aanbrengt.

Ik ontving de kleur 01 Brown van Tamara.

 

make me brow

Wanneer je de dop van het flesje afdraait komt er een ietwat bijzondere applicator te voorschijn. Het is een soort langwerpig sponsje wat echt extreem flexibel is.

 

Zoals je op de foto kan zien is de de poeder die er uit komt erg mat wat fijn is want ik vind zelf dat je met een goede matte poeder de meest natuurlijke wenkbrauwen kan creëren. En de kleur is voor een wenkbrauwpoeder best basic. Het is gewoon een warme tint bruin. Ik ben wel benieuwd of dit voor me gaat werken gezien mijn eigen wenkbrauwen van zichzelf wat assig van kleur zijn. We zullen het zien in de make-up look die ik heb gemaakt.

De Makeme Brow kost €2.59

Vibrant Shock

 

make me brow

Ook de Vibrant Shock gel mascara komt in een zelfde soort verpakking als de Make me Brow alleen is het flesje zelf doorzichtig en kan je de kleur van het product goed zien.

De Vibrant Shock kreeg ik in de kleur 05 Copper Up! van Tamara.

 

make me brow

Gezien dit een gel mascara voor de wimpers en wenkbrauwen is is het vrij logisch dat er een mini mascara borsteltje te voorschijn komt wanneer je hem openmaakt.

In de Make me Brow collectie zit ook een brow mascara en die heeft eenzelfde soort borsteltje en dit formaat is echt super fijn voor de wenkbrauwen en de wimpers onder je ogen.

 

De kleur Copper Up! Is in mijn ogen een beetje een mix tussen goud en koper. Hij is net wat te koel van kleur om echt een koperkleur te zijn. Dit is in ieder geval wat ik zie wanneer ik hem op mijn hand swatch. Misschien is het wel anders als ik hem gebruik in een look.

De Look

 

Ik heb geprobeerd de look rustig te houden. Voor mijn eigen begrippen is dit ook wel redelijk gelukt. Op mijn ooglid heb ik 1 kleur gebruikt een rood/bruine kleur uit een Nyx palette. Daarna heb ik van de Vibrant Shock wat op mijn hand gesmeerd en met een wing liner brush aangebracht als eyeliner. Wat normale mascara op mijn bovenste wimpers en de Vibrant Shock op de onderste.

De Make me Brow is zoals ik verwachtte wat aan de donkere en warme kant voor mij. Wel vind ik dat het makkelijk en redelijk precies aanbrengt. Ook fijn is dat er niet teveel product uit komt waardoor je het goed en makkelijk over je wenkbrauw kan verdelen.

Mijn mening

 

make me brow

De Make me Brow is ondanks dat die qua kleur wat te warm is voor mij een fijn product. Nu was ik al fan van de Make me Brow brow mascara maar ook de eyebrow powder is ook een aanrader. Wel moet ik erbij zeggen dat ik wenkbrauw poeders heb die over een hele dag gezien wat beter blijven zitten. Maar ik vind het niet erg om een keer in de middag mijn wenkbrauwen te moeten bijwerken. En al helemaal niet voor wat het kost.

Van Vibrant Shock ben ik groot fan. Naast dat ik het in mijn wenkbrauwen en op mijn wimpers kan smeren kan ik dit ook prima gebruiken als een eyeliner. En wie wilt er met kerst nu niet een gouden eyeliner. Enige hier wat ik wel heb met dit product is dat ik het niet dagelijks zou gebruiken omdat het een bijzondere kleur is. Maar het is een mooie aanvulling op mijn collectie.

Wil je deze producten nu zelf proberen? Ren dan even snel naar je dichtstbijzijnde Kruidvat!

Welke van deze Essence producten zou jij wel willen proberen?

 

Liefs & tot de volgende keer ♥
Lotte
Beautiful Disaster

 

5 Reacties

  1. Super mooie look! Ik laat altijd hennabrows doen, dus ik hoef mijn wenkbrauwen nooit te doen, ideaal!

  2. Ik vind het resultaat erg mooi. Je review is heel duidelijk. Ik kan me zo voorstellen dat mensen op basis hiervan echt een goede indruk krijgen!

  3. Wat mooi look heb je gemaakt. Die wenkbrauwen moet bij mij wel voorzichtig aanbrengen, anders de kleur veel te heftig voor mijn wenkbrauwen

  4. Wat een fijne en duidelijke review Lotte! Ik vraag mij bij een product wat je zowel op je wimpers als wenkbrauwen mag gebruiken altijd af hoe het zit met de ingrediënten. Of het niet irritatie oplevert bij de ogen bedoel ik. Ik heb zelf separate producten voor mijn wenkbrauwen en wimpers. Maar goed, ik heb dan ook extreem gevoelige ogen (en een gevoelige huid). Mocht je gewoon wel overal tegen kunnen, dan klinkt dit ideaal !

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: