Meestal koop ik altijd make-up remover pads maar ik was ook wel erg benieuwd naar de make-up remover cloth van de Action. Deze is namelijk maar €0,99! Lees je mee?

 

Make-up remover cloth

De Make-up remover cloth is een soort dupe van de make-up eraser maar dan veel goedkoper. Ik ben zelf pads gewend te gebruiken oa van Faceez, Essence en de DM maar ik wilde ook wel eens graag een cloth uitproberen. Het werkt voor de rest eigenlijk hetzelfde je heb alleen water nodig om je make-up te verwijderen en je kunt de cloth in de wasmachine weer schoon maken. Ik betaalde vorige keer voor 7 essence pads, 1 waszakje en 1 haarband €10,- dus eigenlijk komt dit een beetje op dezelfde prijs neer. Maar vergeleken met mijn Faceez pads welke 2 stuks voor €10,- zijn is dit cloth wel weer heel erg goedkoop. Maar wat is nu fijner?

 

make-up remover clothmake-up remover cloth make-up remover clothmake-up remover cloth

 

Voor-Na foto’s

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje moest uitvogelen hoe ik het cloth het beste kon vasthouden. Omdat de pads wat compacter zijn en daarmee eenvoudiger om vast te houden. Het cloth was wel erg zacht en comfortabel op de huid. Maar ondanks het water vond ik de cloth nog wat droog eigenlijk. Ik vind mijn pads hierin een stuk prettiger en eenvoudiger in gebruik dan deze cloth. Maar het was wel erg leuk om eens uit te proberen.

Bij het verwijderen van mijn make-up gebruik ik zelf vaak nog wel een make-up remover oil (meestal van de Nivea). Deze breng ik vooraf op een droog gezicht aan, hierna masseer ik het in met vochtige handen zodat het wat licht gaat schuimen. En hierna verwijder ik zo de make-up met meestal maar 1 veeg. Je hoeft geen druk te geven op de huid dus het is erg mild in gebruik. Meestal was ik mijn pads 1 keer in de week en heb ik er meerdere liggen.

 

 

Waarmee verwijder jij je make-up?

4 Reacties

  1. Ik heb ook zo’n doekje van een ander merk, volgens mij van de Big Bazar,
    maar vind deze een beetje onhandig qua vasthouden.
    Mijn voorkeur is de ‘washand’ cloth van Hema. Die vind ik net wat handzamer.

  2. Ik heb dit soort doekjes van Hema die ik gebruik, maar ook nog regelmatig make-up remover of andere vochtige doekjes. Van alles door elkaar eigenlijk!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: