Nog niet zo lang geleden schreef ik een review over het make-up remover cloth van de Action. Toch ben ik meer fan van de pads en alsof mijn wensen gehoord waren zijn er nu make-up remover pads te koop bij de Action. Ik kocht twee setjes, lees je mee?

 

Make-up remover pads

Een setje met 10 make-up remover pads kost €1,99. Ze komen in een leuk netje wat ook gelijk handig is om de ongebruikte in te bewaren. Het kan ook gelijk leuk staan op je make-up tafel of in de badkamer. De pads zijn verder precies hetzelfde als de make-up remover cloth uit mijn vorige review. De pads zijn gemaakt van 80% polyester en 20% Polyamide.

Je kunt de pads in een waszakje (het zakje waarin de pads zitten is dus ook geschikt voor de wasmachine!) in de wasmachine weer zo goed als nieuw krijgen. Ik gebruik zelf maar maximaal 2 pads welke ik dan elke keer was, de pads zijn ook zo weer droog en opnieuw te gebruiken. Op deze manier doe ik meestal toch het langste met mijn pads dan dat ik elke keer een hele nieuwe gelijk pak. Wel maak ik de pads na elk gebruik schoon met zeep (dezelfde zeep als ik voor mijn kwasten gebruik). Ik laat de pads dus niet vies met make-up liggen.

Ten opzichte van mijn Essence make-up remover pads en de Faceez pads zijn deze van de Action wel een stuk goedkoper. Ik was dus erg benieuwd hoe deze zouden werken. Lees je mee verder?

 

make-up make-up make-up

 

Na foto’s

De kleine pads zijn enorm gemakkelijk om vast te houden en daarom gemakkelijk om te gebruiken. Ik gebruik de pads wel in combinatie met een remover. Op dit moment gebruik ik nog de Nivea +HY en +LA removers. Deze combinatie werkt tot nu toe erg goed. De make-up is binnen een paar minuten geheel verwijderd met een schoon en fris gezicht. De pads doe ik na een aantal keer gebruiken in de was en dan zijn ze weer fris voor het gebruik.

 

 

Gebruik jij al make-up remover pads/cloths?

1 Reactie

  1. Deze lijken me een stuk fijner dan de SHEIN varianten die ik laatst probeerde. Die waren groot en dik en weinig flexibel. Deze toch maar eens meepakken als ik weer bij Action ben!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: