Make-up verwijderen kan al een hele klus op zich zijn maar tegenwoordig wordt het steeds makkelijker, voordeliger en fijner de make-up remover cloths. Ik probeerde een hele tijd geleden al de Faceez pads en GLOV uit waar ik erg tevreden over was. In deze blog probeer ik de make up remover cloth van de Primark uit.

 

make up remover towel

 

PS… Make up remover towel

Ik vind het doek vrij groot vergeleken met de pads van Faceez en het kleine handschoentje van GLOV. De structuur voelt ook een stuk zachter aan als een microvezel schoonmaakdoek waar de andere meer een stuggere structuur hebben.

Het enige wat je nodig heb om de towel te gebruiken is water! Je maakt de towel goed nat en maakt draaiende bewegingen om je make-up te verwijderen. Ik zou niet te hard gaan wrijven want dit kan juist gaan irriteren en is ook niet de bedoeling van dit soort doekjes.

 

make up remover towel

 

Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet een van mijn favoriete make up remover towels is. Het verwijderd de make-up iets wat moeizaam en ik wil niet te hard moeten wrijven om irritatie te voorkomen. Ik gebruik dit doekje tegenwoordig om tussendoor mijn kwasten even te reinigen. Ik maak het doekje dan een keer in de week helemaal schoon.

 

Je kunt de towel kopen bij de Primark voor €2,- Eerdaags probeer ik ook nog make up removers van andere merken uit!

 

Gebruik jij liever een make-up remover towel of kant en klare doekjes?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: