Makeup by Tammi cake liners

Ik gebruik zelf heel zelden cake liners en eigenlijk zijn die van Anastasia Beverly Hills Norvina ook de enige cake liners die ik heb. Tijd om uit te breiden dus en meer te oefenen. Ik kocht daarom het pastel setje van Makeup by Tammi met daarin 6 kleurtjes.

 

Makeup by Tammi – Cake liners

Het makeup by Tammi cake liners setje komt in een schattige tulen zakje. Ik vind de kleine verpakkingen te cute om weer terug te doen in het zakje dus ze staan uiteraard mooi uitgestald op mijn make-up tafel. Het pastel setje bevat 6 verschillende kleuren: Paars, Roze, Blauw, Groen, Geel en Oranje. Volgens mij is het nog niet in Nederland te koop maar ik bestelde via de groepsorder voor Make up by Tammi het pastel setje voor ca €30,- mee.

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Roze

Ik ken Tammi eigenlijk eigenlijk van de samenwerkingen met Revolution. Tot ik met de groepsorder meebestelde wist ik niet eens dat ze ook een eigen make-up merk heeft. Tot zover ziet alles er eigenlijk prima en goed uit. De eerste swatches die ik heb gedaan waarom ook erg mooi zacht en goed gepigmenteerd.

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Paars

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Groen

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Geel

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Oranje

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Blauw

 

Makeup by TammiMakeup by Tammi

 

Make-up look

Meestal maak ik twee make-up looks per review. Deze look ziet er vrij ”simpel” uit maar ik ben er onwijs lang mee bezig geweest. Mijn wimpers wilde deze dag niet plakken en heb ik 4 keer overnieuw moeten doen en alle wimperlijm restanten netjes moeten verwijderen. De witte lijn wilde niet gelijk lukken met de NYX eyeliner dus heb ik deze eerst getrokken met een Essence eye pencil. Hierna ben ik er overheen gegaan met de witte liquid eyeliner van NYX.

De cake liners daarin tegen waren erg gemakkelijk om mee te werken en met 1 lijn gelijk goed gepigmenteerd. Ik ben helemaal weg van deze Cake liners en de mooie zachte pastel kleurtjes. Wat mij betreft zeker wel een aanrader en wellicht ga ik er nog meer bestellen bij Tammi.

 

Makeup by Tammi Makeup by Tammi

 

Gebruik jij weleens cake liners?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.