Maleficent Disney villains palette Catrice

Het Maleficent palette en lipstick is de derde en laatste review van deze Catrice disney villains reeks. Wat mij betreft zeker een goede afsluiter. Want dit is ook mijn favoriet van de drie. Lees je mee?

 

Maleficent palette

Het Maleficent palette bevat ook weer 16 pan oogschaduw met een ruime keuze uit matte kleuren, shimmers en ook weer loose glitters. Het fijne aan dit palette is dat het een aantal kleuren bevat welke je voor dagelijks kunt gebruiken. Maar ook een aantal bijzondere kleuren om je look wat meer spice te geven. Ik ging in deze review voornamelijk voor de tweede optie.

 

Maleficent Maleficent MaleficentMaleficentMaleficentMaleficent

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Curse, Battle, Wicked en Diablo. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Fiery, Magic (loose shimmer), Prophecy en Raven. De derde rij swatches bevat de kleuren: Venomous, Powerful, Dragon (loose shimmer) en Isolated. De vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren: Malevolent, Cape, Villain en Witch. Ik ben wel erg tevreden over alle swatches. Qua kleuren die mij op het eerste oog het meest aantrekken zijn dat de laatste twee matte kleuren uit de onderste rij Villain en Witch. En de zilveren loose shimmer Dragon ziet er ook onwijs gaaf uit. Maar eigenlijk zijn alle swatches wel erg mooi!

 

 

Maleficent lipstick

De lipstick van de Maleficent collectie is een mooie natuurlijke kleur met een rozige ondertoon. Het is fijn dat de bijpassende lipstick gewoon dagelijks te dragen is.

 

MaleficentMaleficent

 

Swatches

De swatch ging super gemakkelijk en is ook onwijs goed gepigmenteerd. Ook met de lipswatch ben ik erg tevreden (hier ben ik eigenlijk altijd wat onzeker over omdat ik geen mooie dikke volle lippen heb). Op de lipswatch zie je goed hoe zacht de roze ondertoon is. Wat mij betreft zeker wel een kleurtje wat ik dagelijks zou dragen.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Witch (matte), Villain (matte), Cape (shimmer) en Dragon (loose glitter) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Witch (matte), Villain (matte) en Dragon (loose glitter) gebruikt. Ik ben over beide looks wel echt super tevreden maar de laatste tijd wil mijn Queen Tarzi lijm niet meer goed plakken (ook een nieuwe tube doet het niet meer zoals voorheen). Hierdoor zitten mijn wimpers niet helemaal goed maar omdat ik de look niet wilde verpesten na al 3 keer opnieuw plakken heb ik het zo gelaten. De tweede look ben ik echt super happy mee, dit is ook eigenlijk wel een look welke ik zo zou dragen in deze periode (misschien wel minus de glitterlijn). Wat mij betreft is dit palette ook zeker een aanrader!

 

 

Wat vind jij van het Ursula palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.