Het merk The Beauty Dept is er altijd wel eentje welke mij opvalt bij de Action. Van dit merk komen namelijk een hoop fijne beauty gerelateerde producten uit zoals maskers, scrubs, face & body bars. Uiteraard review ik hier veel producten ook van zoals in deze blog weer 2 nieuwe gezichtsmaskers! Lees je mee?

 

Mango masker

Nog niet heel lang geleden had ik eindelijk de blog online van de drie scrubs ook van The Beauty Dept. Deze zijn mij toen erg bevallen dus toen er ook twee maskers hiervan uitkwamen moesten deze natuurlijk ook mee! Het mango masker is een verzachtend masker met onder andere Mango extracten en Maraju olie. Het masker is in het begin een beetje jelly achtig maar door het contact met de warme huid smelt het als het ware een beetje. Hierdoor dacht ik dat het gemakkelijk aan te brengen was. Maar helaas was dat behoorlijk messy. Klodders op de grond vallen en erg lastig om een goede laag op het gehele gezicht te krijgen. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 15 minuten waarna je het gehele masker kunt afspoelen met lauwwarm water.

 

Mango maskerMango masker Mango maskerMango masker

 

Pineapple masker

Het pineapple masker is een hydraterend gezichtsmasker. Het bevat onder andere ananas extracten en kokosnootwater. Ook dit masker is in het begin wat jelly achtig maar wordt na contact met de huid zachter. Trouwens ook weer props voor beide verpakkingen welke er super leuk en fris uitzien. Ze trekken zeker de aandacht in de schappen en de interesse om de producten te proberen. Ik hoop de volgende keer wel een andere substantie te hebben en niet meer deze jelly vorm vanwege het lastige aanbrengen.

Van The Beauty Dept heb ik laatst ook 3 scrubs uitgeprobeerd kiwi, watermeloen en coconut. Deze zijn echt super fijn en zeker aan te bevelen. De review daarvan kun je hier teruglezen.

 

 

Zou jij voor het mango of voor het pineapple masker gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: