Manifest dream big palette van bPerfect cosmetics

Vorige maand liet ik al het Manifest palette zien van bPerfect cosmetics. Maar de make-up merken zitten zeker niet stil en zo is inmiddels alweer het nieuwe Manifest dream big palette uitgekomen. Zoals de naam al zegt is dit palette een stuk groter! Ik ben erg benieuwd in ieder geval. Kom je gezellig meelezen?

 

Manifest dream big palette

Het Manifest dream big palette is momenteel het nieuwste palette van het merk bPerfect cosmetics. Eigenlijk kent iedereen het merk bPerfect wel vanwege de Carnaval, CarnavalXL en Carnaval Tahiti palettes. Deze palettes zijn ook allemaal stuk voor stuk toppers. Maar hoe zit het met de andere palettes van bPerfect cosmetics? De hype hierom lijkt namelijk een stuk minder groot, geen lange waiting listen en ook goedkoper. Ik ben dus erg benieuwd hoe dit palette gaat bevallen… Het palette is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €32,95. Je kunt het palette uiteraard ook bij bPerfect cosmetics zelf kopen maar vanwege de Brexit kun je dan te maken krijgen met extra kosten. Bovendien heb je het via Boozyshop ook een stuk sneller natuurlijk!

 

Manifest dream bigManifest dream big Manifest dream bigManifest dream big Manifest dream bigManifest dream big

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren 90s, Journey, Mega, Bundy en Wing It. De eerste kleur uit deze rij swatches (90s) valt eigenlijk amper op, het is ook een hele neutrale kleur vergeleken met de rest. De tweede rij swatches bevat de kleuren Hustle, Shrec, Gratitude, Benji en Lily. Vooral de twee bovenste legergroene kleuren spreken mij erg aan. De derde rij swatches bevat de kleuren Positive, Rave, Murphys, Bondi en Triple. Vervolgens bevat de vierde rij swatches de kleuren Manifest, Goals, Vibes, Old School en Inspire. De vijfde rij swatches bevat de kleuren Sneak Peek, Belive, Le Le, Squad en Inked. En de zesde rij bevat de kleuren 11, Bossman, Anne, Macaroni en Honour. We zijn alweer op de laatste rij gekomen en deze bevat de kleuren Selfie, Insta, Driven, Stories en Hope.

Ik moet eerlijk zeggen dat het palette voor veel rommelig overkomt op het eerste blik, maar tijdens het swatchen ben ik al een paar mooie combinaties tegengekomen die je misschien anders niet zo snel zou zien. Maar het is wel zeker een palette welke een hoop creativiteit vraagt!

 

 

Make-up look

Met mijn eerste make-up look ben ik niet helemaal tevreden ik had verwacht dat de oranje/blauwe combinatie veel gaver zou zijn dan ik het uiteindelijk zelf vind. En de gele shimmer voor een glitterlijn was echt verschrikkelijk om mee te werken. Dat gezegd te hebben heb ik de volgende kleuren gebruikt: Murphys (matte), Vibes (matte) en Benji (shimmer).

 

 

Met mijn tweede make-up look ben ik dan wel weer erg tevreden. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Gratitude (matte), Rave (matte), Positive (matte) en Le Le (matte). De kleuren zijn echt super goed gepigmenteerd, gemakkelijk in gebruik ook gemakkelijk te blenden maar vooral erg mooi. Ik ga zeker nog en hoop combinaties met het palette uitproberen welke op mijn Instagram en TikTok zullen komen.

 

 

Wat vind jij van het Manifest dream big palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.