Manifest palette van bPerfect cosmetics

Het Manifest is een van de nieuwste bPerfect cosmetics palettes. Inmiddels is ook de grote variant van het Manifest palette uitgekomen het dream big palette. Deze komt volgende maand uiteraard nog terug in een eigen review. Kom je deze alvast meelezen?

 

Manifest palette

Het bPerfect Manifest palette is zowel een nude palette als een fel palette. Het palette bevat 12 pan oogschaduw waarvan kleuren met een matte finish, glitter finish, shimmer finish en 2 marble finishes. Genoeg keuzes en genoeg diversiteit dus mogelijk. Tot nu toe ben ik altijd erg tevreden over de oogschaduw palettes van bPerfect cosmetics. Het palette belooft een zachte textuur met een hoge pigmentatie en een gemakkelijke blending. Het palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €24,95 maar momenteel in de aanbieding voor €19,95.

 

Het Manifest palette is ook Cruelty Free!

 

Manifest paletteManifest palette Manifest paletteManifest palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Buzzin’, #Influencer, Trance, Rabbit Hole, Pride en Oh Mummy. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Instaglam, Hiya Love, Secret, In the Mix ’96, BPB en 10 Second Tan. De swatches zien er weer echt waanzinnig uit, en ook helemaal de kwaliteit die ik van bPerfect cosmetics gewend ben. Ik ben erg benieuwd wat ik met dit palette kan gaan maken!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look met het Manifest palette heb ik de volgende kleuren gebruikt: Instaglam (matte), Trance (matte), Buzzin’ (shimmer) en In the Mix ’96 (shimmer). Ik ben in principe wel tevreden over de make-up look maar ik denk dat ik de look zonder de shimmer lijn net iets mooier vond omdat daarna de mooie duidelijke blend net iets minder zichtbaar werd (naar mijn mening dan). De kleuren zijn wel echt belachelijk goed gepigmenteerd en echt super fijn om mee te werken.

 

 

Met mijn tweede make-up look ben ik ook erg blij. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Rabbit Hole (matte), #Influencer (matte), Hiya Love (shimmer), Pride (loose glitter) en Buzzin’ (shimmer). Het subtiele gouden lijntje met de kleur Pride vind ik de look helemaal mee afmaken. De kleur Hiya Love was daarentegen wel iets lastig om mee te werken maar met een goede primer eronder (van P.Louise) was het een stuk beter.

 

 

Normaal maak ik per make-up look echt een volledige full face op twee ogen, maar de afgelopen tijden ben ik zo druk geweest en omdat ik toch twee looks per review wil kunnen posten maak ik momenteel mijn looks even zo. Ziet er soms best grappig uit eigenlijk!

 

 

Wat is jouw favoriete bPerfect cosmetics palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.