Eigenlijk heb ik vrij weinig met Manny Mua maar ik ben wel enorm fan van Morphe en daarom kocht ik het palette toch. De kleuren in het palette zijn onwijs mooi voor alledaagse looks maar ook zeker voor glam looks. Lees je mee?

 

Manny MUA x Morphe palette

Het Glam palette van Morphe x Manny Mua bevat 12 pan oogschaduw en 2 pan highlighters. Het palette bevat voornamelijk neutrale kleuren met een kleurrijke uitschieter als Gamenta. Ik heb het palette eigenlijk gekocht omdat ik voornamelijk fan van Morphe ben dus ik hoop dat deze collab niet gaat tegenvallen. Het palette is te koop bij Morphe zelf voor €23,-

 

Manny MUAManny MUA Manny MUAManny MUA Manny MUAManny MUA

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar onder Dust Cloud, Scorpio, Fire Witch en Leo. Over de eerste kleur was ik een beetje teleurgesteld de andere drie kleuren swatchen wel erg mooi. De tweede rij swatches bevat de kleuren Sophie, Spellbound, Cancer en Zaya. Voor de kleur Cancer spreekt mij erg aan uit dit rijtje. De derde rij swatches bevat de kleuren Boy next door, Gamenta, Aries en Howl. Over de kleur Gamenta ben ik een beetje teleurgesteld met het swatchen, maar wellicht dat deze mooier is met een make-up look. De vierde en laatste rij bevat de twee highlighters Apollo en Nova deze zijn allebei erg mooi!

 

 

Make-up look

Ik begon met de kleur Howl deze begon wat moeizaam maar was uiteindelijk wel erg mooi. Hierna gebruikte ik de kleur Fire Witch deze was helaas wat minder fijn en ook erg moeilijk te blenden met Howl. In mijn cut crease heb ik de kleur Leo gebruikt welke in het echt wel veel mooier was dan ik heb kunnen vastleggen op de camera. Je moet Leo wel echt goed opbouwen of een goede glitter primer gebruiken.

Eerlijk gezegd vond ik het palette niet de Morphe kwaliteit dan ik gewend ben van ze, zoals het kleurrijke 35I palette. Ik ga het palette nog wel een tweede kans geven en dan is dit misschien wel een van de eerste palettes welke ik niet meer ga gebruiken. Helaas kan nou eenmaal niet alles bevallen.

 

 

Wat vind jij van het Manny MUA palette in samenwerking met Morphe?

3 Reacties

  1. Ik vind het palette zelf er ook wel erg mooi uitzien. Daarom heb ik het ook gekocht ondanks dat het van Manny MUA was. Maar ik vind het erg moeizaam gaan en sommige kleuren zijn echt super slecht gepigmenteerd. De highlighters zijn wel top

  2. wat jammer dat het palette tegenvalt. zo op het eerste gezicht ziet het er mooi uit

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: