Het Reloaded Marvellous matte palette ziet er op het eerste blik echt waanzinnig uit. De kleuren doen mij denken aan een mooi gekleurd stripbroek en ik zie al allerlei mooie regenboog looks in mijn hoofd voorbij komen om hiermee te maken. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de meeste Reloaded palettes van Revolution. Dit terwijl dit ook nog (bijna) de goedkoopste palettes van Revolution zijn.

marvellous matte

Marvellous matte

Het marvellous matte palette bevat 15 verschillende kleuren welke allemaal een matte finish hebben zoals de naam al doet vermoeden. De kleuren variëren van fel naar donker en bevat naar mijn mening voor ieders smaak wel iets. Ik vind de reloaded palettes wel iets anders dan Revolution palettes die ik al heb. De case is altijd het zelfde gewoon zwart met een doorzichtige front. Palettes met een samenwerking bijvoorbeeld het Roxxsaurus colour burst palette hebben altijd hun eigen design en hebben een stevigere case.

 

marvellous matte

Swatches

Ik vind het altijd jammer als een palette geen namen heeft omdat je dan makkelijk bij het swatchen en je look kunt vertellen welke kleuren je hebt gebruikt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het palette op het eerste oog veel mooier vond dan tijdens het swatchen. Helaas was ik tijdens het swatchen namelijk een heel klein beetje teleurgesteld over sommige kleuren welke er in het palette geweldig uit zien en dan toch een beetje pigmentatie missen. Helaas vind ik dat al sneller met matte kleuren dan met shimmers.

 

marvellous matte marvellous matte marvellous matte

 

Make-up look

Voor mijn look heb ik uit de eerste rij de kleuren 1, 2 en 3 gebruikt. Uit de tweede rij heb ik de kleuren 3 en 5 gebruikt en uit de derde rij heb ik de kleuren 2, 3 en 4 gebruikt. De look is nu ook op mijn instagram te zien waar ik de look nog een ”upgrade” heb gegeven met een inspired look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make up look II

Ik begon met de middelste rij tweede kleur paars, hierna heb ik uit de onderste rij de eerste kleur lichter paars gebruikt. Aan de binnenkant van mijn ogen heb ik uit de middelste rij de eerste kleur (allerlichtste paars) gebruikt en vervolgens heb ik nog uit de onderste rij de tweede kleur gebruikt (een soort perzik achtige kleur).

 

 

Ik moet eerlijk zeggen tijdens het maken van mijn tweede look moet terugkomen op wat ik tijdens het swatchen zij. De pigmentatie van deze paarse kleuren was met het maken van mijn look echt amazing, en zeker voor deze prijs!! Het palette is onder andere te koop bij Beauty88 en momenteel in de sale voor maar €3,70!!!

 

Wat vind jij van het Marvellous matte palette? Zou jij voor zo een gedurfd palette gaan?

2 Reacties

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op de pigmentatie ben teruggekomen bij het maken van mijn tweede look. Tijdens het swatchen vielen ze zo onwijs tegen en met de eerste look vond ik de kleuren ook nog wat minimaal. Maar die paarse kleuren erin echt WOW! Nu ben ik ook nog wel benieuwd naar de kleurtjes die nog niet gebruikt zijn misschien nog een derde look maak op instagram

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: