Alleen de verpakking ziet er al super leuk uit het glitter en glinstert je tegemoet. Aangezien ik van roze hou ben ik zo en zo al benieuwd naar deze producten en meestal ben ik ook wel tevreden over Action producten.

 

Eye mask met lavendel extract

Het eye mask setje bestaat uit een paar en bevat onder onder andere hydrolized collageen en lavendel extracten. Ik vind de verpakking er leuk uitzien want ik ben ook erg van de girly verpakkingen. Ik vond de eye pads erg fragiel want voordat ik ze op had zat er in een al een scheurtje. De oogpads vond ik eigenlijk niet helemaal fijn zitten en ze gleden ook regelmatig af dus ik heb ze er gewoon eerder af gedaan.

 

mask

 

Lip mask met komkommer extract

Het lip masker bevat onder andere hydrolyzed collageen en komkommer extracten. Het zou zorgen voor fijne zachte gehydrateerde lippen. Een tijdje geleden probeerde ik ook al eens een Rituals lip maskers. Ik heb eigenlijk nooit goede ervaringen met lipmaskers op die van Rituals na en ook helaas stelt deze ook weer teleur.

 

mask

Hair mask met argan & jojoba olie

Het haarmasker is in de vorm van een turban welke je op handdoekdroog haar aanbrengt. Het masker bevat onder andere argan en jojoba olie en heeft een verzorgend effect. Je kunt het masker 10-15 minuten laten inwerken waarna je het grondig moet uitspoelen. Over het haarmasker ben ik dan wel weer absoluut tevreden, mijn haar was heerlijk zacht hierna geen klitten en makkelijk door te kammen. Mocht deze los verkrijgbaar zijn zou ik deze zeker opnieuw aanschaffen.

 

mask

Facial mask met hyaluron en watermeloen extract

Het laatste product uit dit setje is het gezichtsmasker. Het bevat onder andere hyaluron en watermeloen extracten. Het masker is een soort jelly achtige vorm met een heerlijke zoete geur. Het masker voelt zacht en verkoelend aan en het is wel leuk om te gebruiken maar een echt wonderbaarlijk effect hoef je van dit masker natuurlijk ook niet te verwachten. Het hele set is te koop bij de Action voor €2,49

 

mask

 

Gebruik jij weleens masker?

7 Reacties

  1. ik heb deze set voor m’n verjaardag gekregen ik ben echt blij mee ik he sommige nog niet uitgeprobeerd maar tot nu toe bevalt het me wel

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: