Beauty,  Shoppen,  Skincare

Masker donderdag met Skeyndor MyMask

SKEYNDOR is met drie nieuwe heerlijke maskers gekomen om jezelf voor vijf minuten even te laten ontspannen van de dagelijkse stress. Het masker FRUIT JAM is verzachtend, het masker FRESH SORBET is hydraterend en het masker DARK CHARCOAL is zuiverend. Van Care Cosmetics heb ik de Fresh Sorbet ontvangen om te testen.

 

SKEYNDOR MyMask Fresh Sorbet

Het uitpakken van het masker was al een feestje. De verpakking van het masker heeft een luxueuze uitstraling. Bij het masker zit ook een blauw sponsje wat ik erg leuk vond, en eigenlijk nog nooit eerder gezien heb. Het masker heeft een fris blauwe kleur wat mij doet denken aan de mooie blauwe stranden op vakantie! De Fresh Sorbet variant heeft een hydraterend effect. Het masker zorgt er dus voor dat de huid geremineraliseerd wordt en de vochtbalans hersteld wordt. Hierdoor krijgt jouw huid een frissere en zachtere uitstraling!

 

skeyndor

 

Gebruik

Smeer een ruime hoeveelheid van het masker op je gezicht en neem hierna lekker 5 minuten voor jezelf. Ga even op bed liggen, of luister een muziekje, lees een boek als het maar voor jouw ontspannend is! Vergeleken met een aantal andere maskers heb je bijna niet door dat je een masker op heb. Het voelt niet strak aan, het prikt niet het is gewoon volledige ontspanning. Na vijf minuten kun je het resterend masker verwijderen met het meegeleverde sponsje en hierna je gezicht afspoelen met lauwwarm water.

 

skeyndor

 

Effect

Met een hydraterende werking vind ik het altijd wat lastiger om het effect te beoordelen en/of beschrijven dan met bijv een masker voor mee-eters (zuiverend). Ik heb het masker nu een aantal keer 2 keer per week gebruikt en heb zeker het idee dat mijn gezicht er frisser uit ziet. Wat ik wel zeker weet is dat mijn gezicht heerlijk zacht voelt! Toch kreeg ik laatst een opmerking dat mijn huid er mooi uit zag (ik droeg geen make-up op dat moment), dus ik ga het masker lekker door gebruiken! Het masker is te koop voor ca €35,00 bij onder andere John Beerens.

 

skeyndor

 

Neem jij weleens de tijd om te ontspannen met een masker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: