Beauty,  Shoppen,  Skincare

Garnier hydra bomb oogmaskers

De maskerdonderdag is vanaf nu weer elke donderdag terug! En deze review gaat niet over een maar twee doekmaskers, namelijk de hydra bomb oogmaskers van Garnier SkinActive.

 

GARNIER hydra bomb oogmasker met sinaasappel extracten en hyaluronzuur

Dit masker bestaat uit 2 pads welke je onder je ogen kunt gebruiken. Ik ben een groot fan van deze oogpads en gebruik ze bijna elke week de komkommerpads van de Action. Voor een extra cool effect kun je de verpakking van te voren in de koelkast bewaren. Dit had ik zelf niet gedaan omdat ik de pads vaak al koel genoeg vind. De pads moeten worden aangebracht op een gereinigd gezicht, ik doe dit zelf vaak na het douchen. Hierna kun je lekker 15 minuten relaxen met de pads op. Bij het plaatsen zijn de pads onwijs vochtig, na 15 minuten waren de pads bijna volledig droog bij mij, waardoor ik het vocht blijkbaar dus ook echt nodig had. Wat merk ik na het gebruik van deze oogpads? De huid onder mijn ogen voelt minder moe en minder gespannen aan maar lekker zacht. De kringen onder mijn ogen zijn iets minder zichtbaar, als je pads echt driemaal per week gebruikt zal je dit effect nog beter gaan zien! Nu ik heb gemerkt hoe fijn mijn huid erop reageert ga ik toch maar vaker pads gebruiken. Ik vind deze pads persoonlijk iets te duur voor 3 maal per week, maar de Action komkommerpads zijn dan zeker een goede vervanger.

 

hydra bomb

 

GARNIER hydra bomb oogmasker met kokoswater en hyaluronzuur

Dit masker is een volledig oogmasker voor het hele gebied rondom de ogen aan de boven en zijkant, een soort zorro look zeg maar. Ook dit masker kun je voor het gebruik in de koelkast wat meer koelen. Bij het aanbrengen van het masker moet de witte beschermfolie aan de buitenkant zitten, druk het masker lichtjes aan en verwijder de beschermfolie van het masker. Zet de timer op 20 minuutjes om lekker van het masker te genieten. Omdat ik net mijn make-up verwijderd had, was mijn huid nog wat gevoelig. Hierdoor prikkelde het masker iets in de eerste 2 minuten. Daarna werd het masker lekker koel en heb ik er de resterende tijd lekker van genoten. Van deze twee maskers zou ik eerder de sinaasappel oogpads opnieuw aanschaffen dan dit kokoswater oogmasker.

 

hydra bomb

 

Beide maskers kosten €1,95 per stuk

(Ik heb ze zelf bij de DM in Duitsland gekocht. De prijs en verkrijgbaarheid in Nederland weet ik niet)

17 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: