Vorig jaar ben ik begonnen met mijn maskerhaul reviews. In plaats van 1 (sheet)masker zoek ik een stapeltje uit mijn stash uit. Ik wil namelijk mijn voorraad wat meer opmaken voordat ik weer nieuwe producten haal. In deze maskerhaul de eerste van 2021 heb ik 16 maskers voor jullie. Lees je mee?

 

Maskerhaul 2021 – DM Balea hydrogel gezichtsmasker

Mijn eerste masker van de maskerhaul 2021 is het hydrogel gezichtsmasker. Ik vind persoonlijk hydrogel maskers de laatste tijd steeds fijner geworden tov sheetmaskers. Ze blijven beter zitten en ze lijken ook beter te werken. Dit masker bevat oa Hyaluron en Groene thee extracten en heeft een verstevigende werking. Iets wat ik nu ik 30 ben zeker wel goed kan gebruiken haha.

 

maskerhaul

 

Hydrogel lippen masker

Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van lipmaskers maar ik moet zeggen dat deze wel erg goed blijft zitten! Het bevat onder andere Hyaluron en Rozen extracten en heeft een verzorgende werking.

 

maskerhaul

 

Hydrogel gezichtsmasker

Dit is eigenlijk hetzelfde masker als de eerste maar dan met Hyaluron en algen extracten. De werking is wel hetzelfde (verstevigend). Ik vond dit masker dan ook weer erg fijn in gebruik.

 

maskerhaul

 

Hydrogel oogmasker

Ik HOU van oogmaskers. Ik zou elke dag wel een setje kunnen gebruiken maar het is jammer dat ze meestal best prijzig zijn . Deze variant bevat coffeïne en Hyaluron en heeft een verstevigend effect. Bij de meeste oogmaskers zie ik altijd wel gelijk effect bij mezelf. Bij deze oogmaskers zag ik ook wel dat de lijntjes iets strakker waren geworden (na ca 30 minuten gebruik).

 

maskerhaul

 

Hanf (hennep) sheetmasker

Dit is dan wel weer een van de nieuwste maskers van DM Balea. Het bevat onder andere Hyaluronzuur en Hennep extracten. Het zorgt voor een intensieve vochtigheidsbehandeling en is geschikt voor elke huidtype. Het sheetmasker is in dit geval ook nog eens biologisch afbreekbaar. Dus ik zeg goed bezig!

 

maskerhaul

 

Iced berries masker

Het iced berries masker is een ”smeerbaar” masker. Het masker is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere beeren extracten en jojoba olie. Ik vond het masker echt fijn aanvoelen op de huid en na de inwerktijd was het meeste ook ingetrokken. Mijn huid was na het verwijderen heerlijk zacht en fris. Ik zou deze zeker opnieuw kopen.

 

maskerhaul

 

Salted caramel masker

Ook dit is weer een smeerbaar masker en een van de nieuwste van de DM Balea. Het masker is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere karamel en amandelolie. Het heeft voornamelijk een verzorgend effect met een heerlijke zoete geur experience.

 

maskerhaul

 

DM Balea sugar scrub

Deze sugar scrub is ook van de nieuwste van de DM Balea. Het is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere vitamine C en sinaasappelschil. Ik vond de scrub erg fijn om te gebruiken de geur is lekker de substantie was wel erg plakkerig maar mijn huid was achteraf heerlijk fris, helder en vooral zacht. Ik zou deze wel zeker vaker willen gebruiken en hoop eigenlijk dat deze in een potje uitkomt!

 

maskerhaul

 

Hydrogel lip patch art edition

Ik heb deze al een hele tijd geleden gekocht en door deze maskershaul ”challenges” te doen kom ik zulke verloren maskers altijd weer tegen. Ik vond het lipmasker een stuk fijner dan van de Action maar ik denk toch echt dat ik moet stoppen met het kopen van deze maskers omdat ik het toch nooit helemaal fijn vind zoals andere maskers.

 

maskerhaul

 

Oog sheetmasker

Ik was wel erg benieuwd naar deze variant of het eventueel fijner zou zijn dan de oogpads. Het sheetmasker was wel erg dun en fragiel vergeleken met een gewoon sheetmasker. Ik vond het masker wel lekker fris en verkoelend en het masker was ook helemaal droog na de verstreken tijd. Dus blijkbaar vond mijn huid het wel nodig. Het oogmasker is geschikt voor elke huidtype en bevat onder andere hyaluron, cocoswater en algen extracten.

 

maskerhaul

 

Glowing moments hydrogel oogmasker

Dit is ook een van de nieuwe oogmaskers van de DM Balea welke ik vorig jaar kocht. De oogpads bevatten onder andere coffeine en hyaluron en ik hou ervan! Het liefst koop ik hier een hele doos van haha.

 

maskerhaul

 

Glowing moments hydrogel gezichtsmasker

Deze variant is voor het gehele gezicht en bevat onder andere hyaluron en parel extracten. Ook de fullsize variant vond ik heerlijk en zou ik zeker wel vaker willen gebruiken.

 

maskerhaul

 

Folie sheetmasker

Ik heb deze maskers al enige tijd geleden gekocht of ze nog te koop zijn weet ik eigenlijk niet dat verschilt ook erg per DM filiaal. Het masker is in dit geval van een soort folie in plaats van een sheet of hydrogel masker. Het was wel even wennen maar eigenlijk ook heel prettig. De maskers zijn gemakkelijk aan te brengen en mooi passend te maken op het gezicht.  Deze variant bevat onder andere aloë vera en algen extracten en heeft een verstevigende werking.

 

maskerhaul

 

Folie lipmasker

Van alle lipmaskers die ik heb uitgeprobeerd blijven deze echt onwijs goed plakken! Ik gebruikte deze lipmaskers ook in combinatie met het gezichtsmasker omdat ik dan toch al 20 minuten lag. Het masker bevat onder andere hyaluron en shea butter en heeft een verzorgende werking.

 

maskerhaul

 

Folie sheetmasker

Deze variant bevat aloë vera en rozen extracten en heeft ook een verstevigend effect. Ook dit masker was weer erg fijn om te gebruiken en zou ik zeker opnieuw aanschaffen.

 

maskerhaul

 

Folie lipmasker

En het laatste masker van deze maskerhaul 2021 het folie lipmasker. Ook deze variant bevat hyaluron en shea butter en heeft een verzorgende werking. Van alle lipmaskers zou dit de enige zijn die ik opnieuw zou aanschaffen. Maar! Ik zou lipmaskers nooit meer dan 1 keer per maand gebruiken omdat ik nog steeds niet om ben haha.

 

maskerhaul

 

Welk masker zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: