Natuurlijk ben ik altijd wel benieuwd naar nieuwe maskers. Toen ik een oproep zag van Masuka mask voor een samenwerking moest ik hier natuurlijk wel op reageren. Mijn blog is begonnen met het reviewen van maskers en dat zal ik ook altijd blijven doen. Ik ontving een masker van Dr.Jart+ het merk ken ik wel al maar de maskers nog niet. Lees je mee?

 

Masuka mask

De oprichters van Masuka mask hebben een passie voor Koreaanse huidverzorging ontwikkeld tijdens hun reis door Japan en Zuid-Korea. Hier maakten zij kennis met de Aziatische gezichtsmaskers welke een hoge kwaliteit, hoge effectiviteit hebben en een betaalbare prijs. In Nederland zijn er weinig maskers met deze hoge standaarden verkrijgbaar en vanuit dat opzicht is Masuka mask opgericht.

 

Dr.Jart+ Cicapair calming mask

Het masker van Dr.Jart+ welke ik heb ontvangen is geschikt voor de gevoelige huid en voor de droge huid. Het is een sheetmasker welke onder andere Centella Asiatica extracten bevat. Dit staat ook wel bekend onder de naam Tiger Grass, en dit is een Aziatische kruidenplant. Centella Asiatica staat erom bekend om de huid te helpen bij het herstellen. Zo helpt het de huid te koelen, te kalmeren, te herstellen en te hydrateren. Tegelijkertijd geeft het de huid ook een intense hydratatie boost waarmee de droge huid weer gevoed wordt.

 

masuka mask

 

Hoe gebruik je het masker?

Voordat je een masker aanbrengt reinig je altijd eerst de huid. Hierna breng je het masker vanaf de neus naar buiten toe aan. Zo is het sheetmasker het meest gelijkmatig op het gezicht geplaatst. Het masker heeft een inwerktijd nodig van minimaal 10 minuten tot maximaal 20 minuten. Na het verwijderen kun je het resterende serum zachtjes inmasseren zodat de huid dit nog kan absorberen. Ik vond het masker erg gemakkelijk aan te brengen, het was lekker verkoelend en een echte ontspanning. Ik heb het masker zelf 20 minuten laten inwerken. Hierna was mijn gezicht heerlijk zacht, verfrissend en rook het ook nog eens heerlijk. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Het Cicapair calming sheetmasker kost €7,95 per stuk

 

masuka mask

 

Ben jij al bekend met de maskers van Dr.Jart?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: