De highlighters van Fenty Beauty zijn wel een van mijn favoriete highlighters. Maar hoe zit het met andere producten van Fenty Beauty? In twee limited edition boxen waaronder de Glossybox adventskalender had ik twee Fenty Beauty producten. De match stix en een matte lipstick. Ik probeerde het uit, lees je mee?

Match stix – Yacht Lyfe

Als eerste de Match stix in de kleur Yacht Lyfe. Ik moet eerlijk gezegd bekennen dat ik verder nog niet heel erg thuis was in alle producten welke het merk Fenty Beauty heeft. Maar na wat googlen ben ik erachter gekomen dat er naast blush stix ook concealer, foundation, highlighter en bronzer stix zijn. Ik gebruik zelf wel in elke make-up look een lichte hoeveelheid blush dus ik ben wel erg benieuwd hoe deze bevalt. De kleur ziet er in ieder geval wel al uit als een kleurtje welke ik ook zelf zou uitkiezen, en welke bij mijn huid past. De Match stix is onder andere verkrijgbaar bij Sephora (Duitsland) voor €24,95 per stuk.

 

Match stixMatch stix Match stix Match stixMatch stix Match stixMatch stix Match stixMatch stix

 

Make-up look

Het is even wennen om een blush in een andere vorm dan poeder te gebruiken. Ik ben wel erg verbaasd over hoe intensief deze stick is. Als dagelijkse blush zou dit voor mij iets te heftig zeg. Maar voor een make-up look welke ik met een ringlamp fotografeer kan het zeker handig zijn, omdat je daar ook vaak veel wegflitst. De stick is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Waaronder ook een highlighter en een contour stick, omdat ik zo gek ben op de Fenty highlighters wil ik deze ook zeker wel uitproberen.

 

Match stix

 

Matte lipstick – Griselda

Het tweede product wat ik van Fenty Beauty ontvangen heb is de Mattemoiselle lipstick in de kleur Griselda. Helaas is dit niet de meest draagbare kleur (althans voor mij en mijn smaak niet). Maar ik ga de lipstick wel zeker uitproberen. Allereerst even over de verpakking want deze is gewoon super gaaf, maar toch ook fijn compact en daarom gemakkelijk om ook mee onderweg te nemen. De lipstick is overigens ook volledig Vegan en verkrijgbaar bij onder andere de Sephora (Duitsland) voor €17,95 per stuk.

 

 

Lip swatches

De kleur is wel heel erg mooi dieppaars/pruimachtig. Door de vorm van de lipstick was deze ook erg gemakkelijk aan te brengen. Omdat ik zelf een lichte huidskleur heb vind ik deze kleur wel behoorlijk pittig staan. Het kan erg mooi zijn bij de juiste make-up look maar het is niet een kleur die ik voor dagelijks erbij zou pakken. Het liefst had ik een mooie nude kleur gehad. De lipstick zelf is wel erg mooi, goed dekkend en lang houdbaar. Daarom ga ik zelf ook wel kijken naar een kleurtje welke ik wel leuk vind.

 

 

Ben jij al bekend met Fenty Beauty? Zoja, welke producten gebruik jij ervan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: