Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review had over een masker van The Body Shop. Het laatste masker was geloof ik het Ethiopian Honey masker. Maar ik had er nog 3 thuis liggen waarmee ik eigenlijk wilde wachten tot ik weer wat voorraad had opgemaakt. Inmiddels heb ik het Matcha tea masker al een tijdje in gebruik en is het tijd voor een review. Lees je mee?

 

Matcha tea clearing masker

Matcha is inmiddels meer dan het drankje het zit namelijk in een steeds meer skincare producten. The Body Shop kwam uit met het Japanse Matcha Tea masker welke ik maar al te graag wilde proberen. Voor het Matcha tea masker is gebruikt gemaakt van groene matcha thee uit het Japanse Kakegawa. Samen met extracten van paardenbloemen en community trade aloë vera uit Mexico is het gekomen tot dit masker. Het masker zorgt ervoor dat de huid wordt gereinigd, mild wordt gescrubd en verwijderde alle vervuilende stoffen en onzuiverheden. De huid voelt hierna weer verfrissend en zacht aan en ziet er gezonder uit. Een groot voordeel van het masker is dat het vegan is en geen alcohol bevat.

Een kleine tip van The Body Shop: Leg het masker voor een ultra verfrissend effect in de koelkast.

 

Matcha tea

 

Je gebruikt het masker op een vooraf gereinigde huid. Het masker heeft een inwerktijd nodig van minimaal 5 tot maximaal 10 minuten. Dit vind ik wel echt een super tijd omdat veel maskers ook 20 minuten nodig hebben. Tijdens het afspoelen van het masker maak je cirkelvormige bewegingen zodat de huid licht wordt gescrubd tijdens het verwijderen. Je kunt het masker 2 tot 3 keer per week gebruiken! Het Matcha Tea masker kost €20,- bij The Body Shop en dat vind ik echt een top prijs. Ik heb inmiddels bijna elk masker en ze zijn hun geld meer dan waard!

 

Matcha tea

 

Heb jij al een van The Body Shop maskers geprobeerd?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: