Op 19 april was ik bij de pink press lunch van Care Cosmetics waar de nieuwe producten van Matis en Pupa Milano aan ons werden geintroduceerd. Na afloop kregen wij een goodiebag mee naar huis waar ik dit masker heb ontvangen, wat mij als maskerfan natuurlijk onwijs blij maakt.

 

Matis Beauty expert SensiMelting Mask

Het beauty expert masker is geschikt voor de gevoelige huid. Het heeft een frisse gel textuur welke de huid verzacht en verfrist. Na het gebruikt voelt je huid weer soepel, zacht en gekalmeerd aan.  Het masker komt uit de Reponse Delicate lijn. De producten uit deze lijn bevatten Microbiotech, dit is een exclusief biotechnologisch complex. Dit zorgt ervoor dat de huidbarrière versterkt wordt en brengt de huidflora weer in balans waardoor de barrièrefunctie is herstelt.

 

beauty expert beauty expert

 

Saffraanbloem

Een ander bijzonder ingrediënt uit deze lijn in de saffraanbloem. Deze bloem heeft een kalmerende, ontspannende en anti-stress werkende eigenschappen. De saffraanbloem is exclusief verwerkt in de sensimilk toner en sensimelting mask.

 

beauty expert

 

Kalmerend zacht en fris masker

Het masker moet in een dikke laag aangebracht worden nadat de huid gereinigd is. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 10 minuten waarna je het masker moet afspoelen met lauwwarm water. Voor het beste effect kun je dit masker 1 a 2 keer per week gebruiken. Ik vond het masker erg prettig om te gebruiken, de kleur van het masker is al even mooi roze als de verpakking. Het aanbrengen voelt heerlijk koel aan, en voor degene welke niet van een opdrogend effect houden is dit masker helemaal fijn.

 

Het masker is lekker royaal aan te brengen en gedurende de 10 minuten dat je het masker op hebt kan je heerlijk relaxen. Het masker ruikt overigens ook nog eens heerlijk, waardoor ik het gebruik zeker positief heb ervaren. Ondanks dat ik geen gevoelige huid heb vind ik het masker wel erg fijn om te gebruiken. Waar mij dit masker nou ook nog eens heerlijk voor lijkt is tijdens de vakantie in Italië na het zonnen, dus deze gaat zeker mee.Het masker is te koop voor ca €25,00

 

beauty expert

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: