Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over de vernieuwde producten van Max and More. Vlak daarna kwam ik dit oogpotloden set tegen en je kunt eigenlijk nooit genoeg hebben vooral van wit niet. Daarnaast blijft het ook de Action waar je altijd teveel koopt dus ik nam ze mee. Uiteraard zijn zulke producten ook altijd leuk voor een review dus lees je mee?

 

Max and More oogpotloden set

Het Max and More oogpotloden set bevat 10 kleuren oogpotloden van wit t/m grijs. Wat ik wel jammer vind is dat er geen zwart inzit maar alsnog ben ik erg blij met de kleuren die er wel inzitten. Volgens mij had ik €1,99 voor het set betaald waarmee je op ca €0,20 per potlood uitkomt. Dit is natuurlijk geen geld en vergeleken met het budget merk Essence waar ik €0,99 per potlood betaal zelfs ook nog een schijntje. Maar zijn de potloden het ook waard of is het alsnog een €2,- miskoop…

 

Max and MoreMax and More Max and More

 

Bright White

Max and More

 

Red fire

Max and More

 

Baby blush

Max and More

 

Hot Pink

Max and More

 

Mighty purple

Max and More

 

Blue eyes

Max and More

 

Dark Teal

Max and More

 

Mineral Blue

Max and More

 

Pine Grove

Max and More

 

In the shadow

Max and More

 

Swatches

Op de eerste foto zijn de eerste vijf kleuren te zien: Bright White, Red Fire, Baby Blush, Hot Pink en Mighty Purple. Op de tweede foto zie je de kleuren Blue Eyes, Dark Teal, Mineral Blue, Pine Grove en In the Shadow. Ik ben eigenlijk best tevreden over de pigmentatie van de oogpotloden en heb ze inmiddels ook al diverse keren gebruikt in ooglooks op de waterlijn. Ook hier komen de kleuren erg goed uit en zijn de potloden erg gemakkelijk om mee te werken. Omdat ik anders 10 looks moet gaan toevoegen heb ik twee kleuren uitgekozen om uit een look te laten zien. In de eerste look heb ik de kleur Red Fire gebruikt op de waterlijn. En in de tweede look heb ik de kleur Bright White gebruikt op de waterlijn. Wat mij betreft is dit set zeker een aanbeveler!

 

 

Welk kleurtje vind jij het mooist uit dit set?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: