Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Max Factor devine lashes mascara

Ik heb eigenlijk nog een mascara voorraad om U tegen te zeggen. Mascara is namelijk het enige product wat ik na de aangegeven verstreken tijd wel wegdoe. Ik kreeg deze mascara van Max Factor devine lashes via de Glossybox. Uiteraard ben ik wel benieuwd dus besloot ik er een review van te maken. Lees je mee?

Max Factor devine lashes mascara

Naast de lip butter welke ik laatst van Max Factor in mijn Bipa Bonusbox had is het echt al jaren geleden dat ik iets van Max Factor gekocht/gebruikt heb. Eerlijk gezegd kijk ik ook bijna nooit in de schappen van Maybelline, Max Factor etc en kom ik alleen in de drogist voor make-up van Essence en Catrice. Voor de rest ik eigenlijk alle make-up die ik gebruik niet bij de drogist verkrijgbaar. Deze mascara kost hier bij de DM (oostenrijk) €11,95.

Toch was ik wel erg benieuwd om deze mascara uit te proberen nu ik hem toch al had. De verpakking ziet er namelijk wel heel goed uit en het mascara borsteltje ziet er ook goed uit. Hieronder laat ik het voor-na resultaat zien.

 

Max FactorMax Factor Max FactorMax Factor Max FactorMax Factor Max FactorMax Factor

 

Voor-Na foto’s

Op de eerste twee (voor) foto’s heb ik alleen nog oogschaduw gebruikt en mijn wenkbrauwen gedaan. Op de tweede en derde foto heb ik alleen de mascara als extra aangebracht. Ik vind dat het voor-na verschil erg goed te zien is vooral op de foto met de wimpers gesloten heeft de mascara een best vol effect gehad (met 2 laagjes). Op de foto met het oog open vind ik de mascara een beetje een spinnenpoten effect hebben. Al was het in het echt wel redelijk. Al met al keur ik deze mascara best goed mijn fake lashes hierna bleven ook super goed plakken en blenden mooi met mijn eigen wimpers. Ik ga deze mascara de komende tijd zeker blijven gebruiken.

 

 

Wat is jouw favoriete mascara?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: