Max & More sunrise eyeshadow palette

Het vorige palette van Max & More was een werkelijke Instagram hit welke iedereen wilde hebben. Hoe zit het met het nieuwste Sunrise palette van Max & More? En wat kun je daadwerkelijk verwachten voor maar €4,-? Kom je gezellig meelezen?

 

Max & More Sunrise eyeshadow palette

Het nieuwste Max & More sunrise oogschaduw palette ligt in de schappen van de Action. Ik had een mazzeltje dat het palette er lag omdat ik er niet zo vaak meer kom (lees afstand van 1 uur). Ik scoorde het palette voor €4,- wat eigenlijk gewoon erg goedkoop is voor een oogschaduw palette. Het vorige palette Bloom leek erg veel op het Born to run palette van Urban Decay en was een regelrechte hit op het internet. Mijn review over het Bloom palette kun je uiteraard ook nog teruglezen op mijn blog.

Op het eerste blik doet het palette mij wel redelijk aan een Sunrise denken al mis ik wel wat kleurtjes welke daar nog meer bij kunnen horen. En is het allemaal wel erg veel aan nudes.

 

Max & More sunrise Max & More sunrise Max & More sunrise

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Base, Sunrays, Charmed, Dawn, Awakening, Shine On en Atmosphere. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Sunrise, Sunny, Heat, Glow, Boost, Early Morning en Golden Hour. En de derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Lust, After Glow, Cloud, Horizon, Dusk, Fade en Mystery. Ik moet zeggen voor een Max & More palette en voor een palette van maar €4,- vind ik de swatches er erg goed uitzien, vooral de tweede rij trekt voornamelijk mijn aandacht.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het palette wilde ik wel echt de sunset kant op gaan en de oranje tinten gebruiken met uiteraard de gele kleur. Ik heb voor deze make-up look de volgende kleuren gebruikt: Lust (matte), Heat (matte), Sunrise (matte), Sunny (shimmer) en Golden Hour (shimmer). Ik ben niet ontevreden over het palette voor een €4,- palette heeft het namelijk een onwijs goede pigmentatie. Helaas vond ik het blenden wat minder fijn werken en de kleurtjes ook erg veel op mekaar lijken. Waardoor ik voor mijn gevoel te weinig kleuren erin terug zie. Maar ik ga uiteraard nog meer make-up looks met het palette uitproberen dus hou hiervoor mijn Instagram in de gaten.

 

Max & More sunriseMax & More sunrise

 

Wat vind jij van het Max & More sunrise palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.