Het merk Max&More is bij de Action te koop. Ik ben zeker fan van een aantal Max&More producten en toen dit gigantische palette in de aanbieding was voor maar €3,95 moest ik het natuurlijk kopen. Lees je mee?

 

Max&More 88 eyeshadow palette

Het Max&More palette bevat zoals de naam al doet vermoeden 88 pan oogschaduw. Er zitten werkelijk alle kleuren in die je je maar kunt bedenken en dat voor een super prijsje van €3,95 bij de Action. Ik zag influencers de mooiste looks ermee creëren wat je doet denken dat het een high end palette was, maar niets minder waar. Natuurlijk was ik wel benieuwd of ik er ook wat moois mee kon maken.

 

Max&MoreMax&More

 

Swatches

Ik heb de swatches van boven naar beneden gedaan ipv links naar rechts dus ik heb 11 rijen met swatches moeten maken (wow!). Ik vind de kleuren erg makkelijk swatchen, sommige hebben een erg goede pigmentatie andere kleurtjes vallen weer iets mee. Uiteindelijk is de prijs/kwaliteit verhouding gewoon erg goed! Zeker voor een beginner maar ook voor de meer ervaren make-up gebruikers zou ik het palette wel aanraden.

 

Max&More Max&More Max&More Max&More Max&More

 

Make-up looks

Over mijn eerste look ben ik eigenlijk wel heel erg tevreden. Misschien herkennen jullie deze look wel vanuit  mijn story vraag. Ik vroeg toen met welk palette deze look gemaakt zou zijn. Werkelijk niemand heeft geraden dat dit met Max&More was gemaakt! De tweede look ben ik iets minder tevreden over voor mijn doen maar de kleuren zijn wel erg mooi en goed gepigmenteerd.

 

 

Wat vind jij van het 88 eyeshadow palette van Max&More?

3 Reacties

  1. Geweldige looks heb je gemaakt. Ik kan nooit werken met zulke grote paletten, ik raak dan overwhelmed door alle kleuren en ik kan dan op een of andere manier geen mooie kleur combinaties maken

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: