Het make-up merk Max&More is exclusief bij de Action te koop voor echte budget prijsjes! Onlangs heeft het merk een flinke look upgrade genomen en is alles onder de loep genomen. Ik probeerde een aantal dingen uit, lees je mee?

 

Max&More cosmetics fixing spray

De Max&More vernieuwde make-up producten zien er wel echt top uit moet ik zeggen. Ik zou het op het eerste blik niet schatten als budget make up! Ik was vooral benieuwd naar de fixing spray want eerlijk in deze nieuwe verpakking spreekt deze mij veel meer aan dan in de oudere verpakkingen. De fixing spray heeft een super leuk prijsje van €1,49 voor 75 ml. De fixing spray zorgt ervoor dat je make-up langer houdt en hydrateerd de huid tegelijkertijd.

Ik vind de fixing spray eigenlijk wel fijn werken het ruikt lekker fris en is niet te nat. Het werkt voor mij tot nu toe prima maar ik heb mijn make-up nog niet een gehele dag opgehouden (omdat ik het meestal na het fotograferen weer gelijk eraf haal). Wat ik ook altijd een voordeel vind aan een fixing spray is dat je daarna je highlighter nog intensiever kan aanbrengen zolang de fixing spray nog ”nat” is. Ik zou deze fixing spray zeker wel opnieuw kopen!

 

Max&More vernieuwde make-upMax&More vernieuwde make-up

 

Max&More face primer

De primer van Max&More was vroeger altijd mijn favoriet maar het was bij mijn Action altijd wat lastig te verkrijgbaar en daarna vond ik alleen nog de tubes welke anders leken te zijn. Ik ben de Primer dus wat uit het oog verloren en was blij om deze nu weer te zien, ik vind het fijn dat de primer weer in een flesje zit met een pomp systeem dit ziet er mooi uit op de make-up tafel maar werkt ook fijn en hygiënisch. Ik vind de primer eigenlijk nog steeds enorm fijn in het gebruik en mocht ik deze bij mijn volgende Action bezoek weer zien sla ik hier er zeker een aantal van in. De primer is te koop voor €1,99 per stuk.

 

Max&More vernieuwde make-upMax&More vernieuwde make-up

 

Max&More foundation N122 soft beige

Ik heb nog nooit een foundation van Max&More uitgeprobeerd en was daarom maar al te benieuwd. Deze foundation was namelijk maar €1,59 en dat is natuurlijk wel een echte budget topper! De lichtste kleur die ik in het schap kon vinden was N122 Soft Beige. Op de verpakking zag deze er prima uit voor mijn huid er waren alleen geen testers om dit uit te proberen maar voor die €1,59 wilde ik toch het risico maar nemen. Hieronder kun je het resultaat zien van mijn eerste make-up look met de producten uit deze review en vertel ik verder over wat ik van de foundation en de concealer vond.

 

Max&More vernieuwde make-upMax&More vernieuwde make-up

 

Max&More concealer N104 light sand

Naar de concealer was ik het meest benieuwd want ook deze is een echte budget topper van €1,19. Ook voor deze koos ik de lichtste kleur uit die ik kon vinden dit was N104 Light sand. Ik gebruik concealer in elke make-up look die ik maak op mijn oogleden als basis voor de oogschaduw. Daarnaast gebruik ik het ook onder mijn ogen met de baking techniek.

 

Max&More vernieuwde make-upMax&More vernieuwde make-up Max&More vernieuwde make-up

 

Make-up look

Voor deze make-up look heb ik alle Max&More vernieuwde make-up producten uit deze review gebruikt alleen de oogschaduw, lipstick, bronzer en highlighter zijn van andere merken omdat ik deze nog niet kon vinden in de nieuwe verpakkingen. Nu is recent het Bloom palette uitgekomen dus deze ga ik zeker nog proberen te kopen en te reviewen. Ik zou nog even terugkomen op de foundation en de concealer.

De foundation vond ik eigenlijk net iets te dik en daardoor wat lastig in gebruik. Het effect is wel mooi maar het is geen full coverage effect (wat kun je dan ook verwachten voor €1,59). Uiteindelijk bleek in het juiste licht de kleur ook nog iets te oranje voor mij. Maar mocht ik de foundation nog eens lichter tegenkomen zou ik deze toch wel opnieuw aanschaffen. De concealer was daarin tegen wel weer erg dun. Toch was het een erg mooie base voor de oogschaduw en werkte het ook wel redelijk onder mijn ogen met de baking techniek. Ik zou deze dus ook zeker weer opnieuw aanschaffen.

 

Max&More vernieuwde make-up

 

Heb jij al iets van de Max&More vernieuwde make-up producten geprobeerd?

3 Reacties

  1. Ik vind anders dat je er een mooie look mee gemaakt hebt en de foundation staat je ook goed.
    En i love the fixing spray trouwens! Budgettopper!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: