Het palette van MMMMitchel in samenwerking met beautybay bevat maar liefst 32 pressed pigments voor maar €36,- Deze blog is dus een echte swatchsparty! Lees je mee?

 

Me, Myself en MMMMitchel palette

Ik ben best wel fan van MMMMitchel en zijn prachtige creaties op Instagram. Ik twijfelde eigenlijk ook al veels te lang over het palette maar elke keer als ik het palette dan toch wilde kopen was het uitverkocht. Toen het weer op voorraad was heb ik gelijk de knoop doorgehakt en het palette gekocht. Uiteindelijk ben ik onwijs blij met deze keuze want het palette is echt super mooi! Het palette bestaat uit twee delen welke gescheiden is door een spiegel. Deze werkt magnetisch dus kun je verwijderen en terugplaatsen wanneer je wilt. Het palette is te koop bij Beautybay voor €36,-

 

MMMMitchel paletteMMMMitchel palette MMMMitchel paletteMMMMitchel palette MMMMitchel paletteMMMMitchel palette

 

Swatches

Het Me, Myself en MMMMitchell palette is een echte swatch party ik heb namelijk ACHT rijen met swatches voor jullie! De eerste rij is al echt waanzinnig mooi met de kleuren Manchester, Macaroni, Modes en Melted. Vooral de shimmer Melted is echt WOW!! De tweede rij swatches bevat de kleuren Mental, Man-made, Mixer en Muffin. De derde rij swatches bevat de kleuren Muse, MMMMad, Mr.H en Meaty. Deze vier kleuren zijn echt waanzinnig mooi om te combineren ook! De vierde rij is echt Barbie in een palette en bevat de kleuren Minnie, Morning glory, Milkshake en Michelle.

 

 

De vijfde rij bevat de kleuren Main, Monday, Mafia en Master. De zesde rij bevat de kleuren Mardy, Shmoney, Meh en Minty, deze kleuren zien er ook erg mooi uit bij mekaar voor een make-up look. De zevende rij swatches begint eigenlijk met een shimmer terwijl in elke andere rij eindigt met een shimmer. De shimmer Marine is wel onwijs mooi en word gevolgd door de matte kleuren Moody Mitch, Mist en Miracle. Ook deze rij kleuren lijkt mij erg mooi bij mekaar in een look! De achtste en laatste rij is ook onwijs mooi bij mekaar en een erg goede afsluiter. Deze rij bevat de kleuren Morgan, Myles high, Motto en Mega.

 

 

 Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de laatste rij uit de linkerkant gekozen met de kleuren Minnie, Morning glory, Milkshake en Michelle. Voor de tweede look heb ik gekozen voor de laatste rij uit de rechterkant met de kleuren Morgan, Myles high, Motto en Mega.

 

Wat vind jij van het Me, Myself en MMMMitchell palette?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: