Een tijdje geleden mocht ik dit prachtige Ruby set ontvangen van Meanail. Omdat het een onwijs groot pakket is komt er nog een tweede review over de 6 kleuren welke in het set zitten met swatches en uitleg hoe deze gellac werkt.

 

Meanail ruby set

Het meanail ruby set bestaat uit 1 Ruby lamp, 6 kleuren nagellak, 1 primer, 1 base/top coat (2 in 1), 10 houten bokkenpootjes, cleaner 100 ml, remover 100 ml, nagelclips (voor het verwijderen), 3 bufferblokken, 3 vijlen en de gebruiksaanwijzing.  Het set is bij bol.com te koop voor €69,90

 

Meanail

 

Ruby lamp

De Ruby lamp bevat drie vier verschillende standen. Je kunt kiezen voor 10 seconden, 30 seconden, 60 seconden of op non stop. Om gellac uit te harden moet een UV of LED lamp 350 nanometers zijn, de Ruby lamp heeft de dubbele golflengte (700 nanometers) waardoor je ALLE soorten gel nagellak, shellac soak off, base coats en top coats uitharden. Mocht er nou in de tussentijd iets gebeuren met de lamp heb je gewoon 2 jaar garantie hierop. Let op de lamp is alleen te gebruiken voor gellac en niet voor gewone nagellak!

 

Meanail

 

Zes kleurtjes

Het set bevat 6 kleurtjes Basic Nude, Black Cherry, Blush, Rouge, Tango en Taupe. De nagellak van Meanail is vegan & cruelty free (ook goedgekeurd door PETA). Daarnaast bevatten ze geen kankerverwekkende stoffen.

 

Meanail

 

Primer + Top/Basecoat

De primer gebruik je vooraf de base coat en laat je aan de lucht drogen, dit zorgt er voor dat de nagellak zich beter hecht. De base top coat is een 2 in 1 en dus zowel te gebruiken als base coat dan als top coat. Deze moet je wel laten uitharden onder de (Ruby) lamp.

 

Meanail

 

Accessoires

In het set zit ook een hoop accessoires wat je altijd wel nodig hebt wanneer je gellac aanbrengt of verwijderd. Woodsticks zijn om de nagelriemen terug te duwen, de nageldoekjes kun je gebruiken met de cleaner samen, de buffer blokken zijn om je nagels goed voor te bereiden op de gellac en de gebogen vijlen kun je gebruiken om de top coat te verwijderen voordat je de gellac volledig gaat verwijderen. Gebruik altijd een gellac remover want je kunt gellac niet met gewone nagellak verwijderen!

 

Meanail Meanail Meanail Meanail Meanail Meanail Meanail

 

Ben jij al bekend met het merk Meanail? Gebruik jij weleens gellac?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Ik gebruik alleen maar de producten van meanail! Ben groot fan van dit merk.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: