Ik was er al een aantal keer voorbij gelopen in de Action. Gekleurde mascara is ook best lastig te vinden ik heb er een van Kiko waar ik niet helemaal tevreden over ben. Daarom nam ik vorige keer toch maar alledrie de Meeki coloured mascara varianten mee. Lees je mee?

 

Meeki coloured mascara – Blauwe

De Meeki coloured mascara zou ik niet zo snel dagelijks gebruiken, maar ik heb deze echt gekocht omdat ik het soms wel iets extra’s vind geven aan een make-up look. Er zijn drie verschillende kleuren te koop bij de Action blauw, roze en groen. Mocht je ze niet alledrie halen let dan wel goed op welke verpakking je koopt want de kleur van het karton komt niet overeen met de kleur die erin zit. De kleur van de mascara tubes komt wel weer overeen. Volgens mij was de mascara rond de €0,89 per stuk.

 

Meeki coloured mascaraMeeki coloured mascara Meeki coloured mascara

 

Make-up look

Ik heb de Meeki coloured mascara in blauw gebruikt bij mijn twee ooglooks met het Catrice 5 in a box palette N040. Ik ben wel erg tevreden over de mascara in het gebruik er is vrij weinig nodig voor een goed effect en eigenlijk best gaaf!

 

Meeki coloured mascara

 

Meeki coloured mascara – Roze

De roze/paarse variant ziet er ook super uit. De mascara zit in een soort tubetje wat er eigenlijk ook wel heel leuk uitziet op de make-up tafel zo staand. De borsteltjes vond ik er op het eerste blik wat grof uitzien. Maar deze blijken erg fijn en vooral ook erg gemakkelijk te werken. Maar het belangrijkste is de kleur en ook deze springt er weer echt uit!

 

Meeki coloured mascaraMeeki coloured mascara Meeki coloured mascara

 

Make-up look

Ik heb de Meeki coloured mascara in de kleur roze gebruikt bij mijn Glamlite donut palette look. De kleur was wel echt intenser dan op de foto te zien is maar valt een beetje weg door de roze oogschaduw eronder. In het echt zag de mascara er echt super uit. Wellicht dat ik deze kleur met een andere look eerdaags wat beter uit kan laten komen.

 

Meeki coloured mascara

 

Meeki coloured mascara – Groene

Op deze groene kleur ben ik echt verliefd geworden. De kleur is een stuk feller dan de tube zou laten denken maar wat is deze kleur eenmaal aangebracht super gaaf zeg! Ik had nooit verwacht dat deze mascara’s van nog geen euro zo goed zouden zijn.

 

Meeki coloured mascaraMeeki coloured mascara Meeki coloured mascara

 

Make-up look

Ik heb de Meeki coloured mascara in de kleur groen gebruikt bij mijn Pupa ”the dark side of beauty” make-up look. Dit was de eerste gekleurde mascara van deze drie welke ik gebruikte. Ik vind het effect echt super gaaf en zeker wel iets extra’s geven aan de make-up look. Het effect van de mascara is best intensief en er was vrij weinig nodig. Ook werkt het borsteltje super gemakkelijk. Hopelijk komen ze uit met nog meer kleuren dan ga ik deze ook zeker weer aanschaffen.

 

Meeki coloured mascara

 

Gebruik jij weleens een gekleurde mascara?

5 Reacties

  1. Ik heb ook twee van deze, maar ze deden bij mij niet echt iets… Misschien binnenkort nog eens een poging wagen op mijn onderste wimpers, bij jou ziet het er tof uit!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: