Voor dit jaar had ik het doel gesteld om meer met oogschaduw te gaan oefenen en zo mijn looks te verbeteren. Als ik kijk naar vorig jaar en nu vind ik dat ik daarin al enorm verbeterd ben. Nu wil ik natuurlijk nog meer gaan verbeteren en daarom wil ik meer gaan oefenen met het gebruik van oogpotloden. Maar ook met mijn wenkbrauwen. Meer over het oefenen met wenkbrauwen komt eerdaags in een review!

 

meekimeeki

 

Het merk Meeki

Meeki is een merk wat ik nog niet veel heb gezien bij de Action maar als ik het google kom ik op hun site waar ik ook het merk Max & More zie. Met het merk Max & More ben ik dan wel al bekend vanuit de Action. Nu zie ik toevallig de laatste tijd veel meer producten van Meeki bij de Action. Waaronder lipgloss, maar ook diverse palettes met oogschaduw. Mocht dit bevallen ben ik dan ook wel zeker benieuwd om meer van dit merk uit te proberen.

 

Eye pencil pack

Het set bevat 12 verschillende kleuren van zwart t/m gekleurd. Het enige wat ik wel jammer vind is dat er geen witte potlood bij zit, want deze gebruik ik al regelmatig.  De kleuren van links naar rechts zijn. Anti-matter, Burnt cinnamon, Terra cotta amber, Birthday suit, Not too hot, Fire-starter, A peach for each, Ocean iris, Confident concrete en Marine.

 

meeki

meeki

 

Swatches

Ik vond de pigmentatie van de potloden eigenlijk vrij goed, zeker ook als ik naar de prijs kijk. De punten van de potloden bleven mooi en braken niet af en de potloden gaven ook korrelig effect maar een mooie lijn. De kleuren zullen de komende periode zeker regelmatig in ooglooks tevoorschijn komen op mijn blog en instagram! Wellicht maak ik eerdaags wel een complete Meeki look als er interesse naar is!

 

 

Het setje van 12 oogpotloden kost €1,99 bij de Action

Gebruik jij weleens oogpotloden?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: