Mercury retrograde palette Huda Beauty

Het Huda Beauty Mercury Retrograde palette is een hele tijd geleden al uitgekomen. Ik vond het palette iets meer bij de lente/zomer passen en ook best prijzig en heb daarom gewacht met het palette. Maar een tijdje geleden was het in de aanbieding bij The Beauty Editor voor €50,- en was ik toch te benieuwd ernaar. Lees je mee?

 

Mercury retrograde palette

Het Mercury Retrograde palette heeft een soort dromerig effect naar mijn mening. De kleuren zijn erg mooi, de look is ook best mooi op de voorkant, het glittert en glimt allemaal enorm. En daarom trekt het palette ook zeker wel de aandacht op een positieve manier. Het palette ziet er aan de binnenkant dan ook nog mooier uit! De kleuren in het palette zijn allemaal vrij zacht en daarom perfect voor een dagelijks gebruik. Maar met een aantal kleuren en de shimmers in het palette kun je er ook mooi een glam look mee maken voor in de avond.

 

Mercury retrograde  Mercury retrograde

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Cosmic, Utopia, Ultraviolet, Nebula, Mercury en Haze. De tweede rij bevat de volgende kleuren: Off balance, Galaxy, Libra, Crash, Momentum en Supermoon. De derde en laatste rij bevat de volgende kleuren: Vortex, Hot mess, Supernova, Karma, Gold glitch en Frazzled.

De kleuren waren allemaal gemakkelijk te swatchen en zien er ook allemaal goed gepigmenteerd uit. Ik ben erg benieuwd naar hoe de kleuren op de ogen werken want de Huda emerald palettes die ik heb moet ik eigenlijk nog steeds gebruiken. Dit wordt dus mijn allereerste HUDA look ooit! Wellicht leuk om eerdaags ook te lezen, ik heb de W7 dupe van dit palette ook gekocht!

 

Mercury retrograde Mercury retrograde

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Libra, Off balance, Supernova, Supermoon en Hot mess. Ik vond de kleuren allemaal erg makkelijk in gebruik. De matte kleuren hebben een goede pigmentatie op de ogen, de shimmers vond ik wat tegenvallen. Maar ik had de dagen hiervoor ook 2 looks met een Jeffree Star Cosmetics palette gebruikt en naar mijn mening zijn deze shimmer wel veel beter gepigmenteerd. De volgende keer ga ik de shimmers nog eens proberen met een glitter primer eronder wellicht dat het hiermee beter tot zijn recht komt. Verder ben ik eigenlijk wel heel erg tevreden met het palette en zou ik het zeker aanraden!

 

Mercury retrograde Mercury retrograde

 

Wat vind jij van het Huda Mercury Retrograde palette?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.