merry go round
Beauty,  Make-up,  Nails,  Shoppen

Merry go round Catrice [Persbericht]

Het dan ook nog maar iets meer dan 2 maandjes voor het kerstmis is. En dat betekend natuurlijk ook hele leuke make-up kerst edities. Leuk om cadeau te geven, cadeau te krijgen of gewoon voor jezelf te kopen.

 

Merry go round

Catrice komt uit met een prachtige merry go round carrousel met mini iconails gel lacquer, deze zes kleurtjes zijn limited edition en alleen te verkijgen in deze carrousel.  In deze carrousel zitten kleurtjes speciaal ontworpen voor de feestdagen. Zo zit er onder andere een transparante nude kleur in, een elegante metallic champagne kleur, een klassieke rode welk perfect is voor kerstavond en een glinsterende trendy petrol.

De nagellakken bevatten een gel finish en blijven zonder een topcoat tot wel 7 dagen zitten. Deze editie is eclusief bij de Kruidvat te koop in December  voor een adviesprijs van €11,99

Ik gebruik zelf voornamelijk gel nagellak omdat deze bijna twee weken blijft zitten maar omdat deze nagellakken een gel finish hebben ben ik hier ook wel benieuwd naar. De kleuren spreken mij ook erg aan en het ontwerp is natuurlijk al helemaal leuk.

 

 

merry go round

 

merry go round

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

merry go round merry go round

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergeet ook niet het persbericht van de Essence kerstcollectie te bekijken.

De foto’s en informatie is verkregen vanuit een persbericht, ik kan hier geen rechten vanuit verlenen.

9 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: