Het is altijd een feestje wanneer Pink Gellac weer met een nieuwe collectie uitkomt. De vorige Lollypop collectie was een heerlijk zoete collectie en deze nieuwe Miami Vibe collectie doet er zeker niet voor onder.

 

Miami Vibe

De Miami Vibe collectie bevat vijf nieuwe kleurtjes:

  • 269 Surfing Blue
  • 270 Florida Pink
  • 271 Balmbeach Green
  • 272 Coral Pink
  • 273 Key Largo Purple

 

miami vibemiami vibe

 

Op het eerste aanblik trekt de Florida Pink mij enorm maar ook de Palmbeach Green vind ik erg mooi eruit zien en doet mij een beetje denken aan een Emerald. Kortom deze vijf kleurtjes zullen de komende warme zomer zeker volop gebruikt worden en met een beetje een fijne zomer op het strand eruit spatten.

 

No 269 Surfing Blue

Met deze surfing blue ben jij een echte beach babe en trek jij misschien wel de aandacht van die ene leuke surfing dude. Want met deze kleur spring jij natuurlijk boven de golven uit!

 

miami vibemiami vibe

 

No 270 Florida Pink

Deze kleur is echt geschikt voor meerdere seizoenen en springt er echt uit bij dat ene leuke zomerjurkje of jou mooie bikini/badpak! All eyes are on you!

 

miami vibemiami vibe

 

No 271 Balmbeach Green

Deze kleur schreeuwt echt de zomer en miami vibe uit. Denk je bij deze kleur ook niet aan die prachtige palm bomen langs de boulevard?

 

miami vibemiami vibe

 

No 272 Coral Pink

In het water kun je een hoop ontdekken als mooie vissoorten, planten en koraal. Maar deze zomer ontdekken ze deze mooie kleur op jouw nagels want deze straalt nog feller als de zon!

 

miami vibemiami vibe

 

No 273 Key Largo Purple

Deze kleur is geinspireerd op Key Largo (een eiland in Florida keys). Dus nu is het aan jou om anderen te inspireren met deze prachtige kleur! PS: Heb je al eens jouw teennagels gelakt met Pink Gellac? Dit kan namelijk ook prima en zo kun je mooi mixen met verschillende kleurtjes of natuurlijk voor een matchende look gaan!

 

miami vibemiami vibe

 

De kleurtjes zijn te koop bij Pink Gellac voor €15,- per stuk en elke 4e kleur is gratis!

Met welk kleurtje zou jij je zomer graag doorbrengen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: