Mickey and friends eyeshadow palette van Morphe

Het Morphe Mickey and Friends eyeshadow palette stond bij het eerste aanblik al direct op mijn wensenlijstje. Ik hou van heerlijke kleurrijke make-up looks. En zeker met de komende lente en zomer kan je daarin weer erg veel leuks maken. Maar ook de donkere kleurtjes spraken mij gelijk aan. Voor mijn eerste make-up look ging mijn aandacht echter wel naar de groene kleuren… Kom je meelezen?

 

Mickey and friends eyeshadow palette

Het Mickey and friends eyeshadow palette is een samenwerking van Disney en Morphe. Ik ben zelf erg fan van de Morphe Cosmetics oogschaduw palettes, dus ook deze kwam uiteraard op het wensenlijstje. Naar het oogschaduw palette zijn er nog een aantal andere producten uitgekomen zoals het lip trio. Ook het lip trio heb ik aangeschaft! Maar dit keer heb ik de spiegel en brushes laten liggen omdat ik dat al genoeg heb. Het palette kost €32,- maar momenteel is het in de sale voor €16,- bij Morphe. Dit is echt een waanzinnig goede prijs voor dit mooie palette!!

 

Mickey and friendsMickey and friends  Mickey and friendsMickey and friends Mickey and friendsMickey and friends

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Own it, Head out, Creative collision, Life’s short, So fearless, Big dreamer en Play by ear. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Stop & stare, Big bows, Made ya look, Coy toy, On the dot, Extra sparkle en Bat those lashes.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Awe-dacious, Staring contest, Awe goody, Super sassy, Talk flirty, Out loud en Very Vixen. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Thumbs up, Stun & games, Iconic vibes, Street beats, Major edge, Troublemaker en Secret weapon. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Original artist, Push it, Max power, Into mischief, Wild one, Instigator en Total rebel.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Push It (matte) hiermee ben ik begonnen als de ‘achtergrond’. Hierna heb ik een cut crease gemaakt en daarna de volgende kleuren met mekaar geblend. Van binnen naar buiten heb ik gebruikt: Original Artist (matte), Max Power (matte), Wild One (matte) en Instigator (matte). De glitter lijn op de cut crease is gemaakt met een loose pigment glitter van Paintglow. Ik ben zelf erg tevreden met deze eerste make-up look. Het nodigt dan ook zeker uit naar meer te maken met het palette.

 

 

Wat vind jij van het Mickey and friends eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.