Ik zit voor mijn blog redelijk veel op mijn werkplek. Omdat mijn man het niet gezellig vond als ik continue boven op de werkkamer zat, hebben wij de computer verplaatst naar de woonkamer op de eettafel. Wat ik belangrijk vind aan een goede werkplek is een goede stoel, een goede computer en natuurlijk goede verlichting.

 

Directlampen.nl

Ik kwam in contact met DIRECTLAMPEN.NL welke een zeer groot assortiment aan allerlei soorten lampenverkopen. Hanglampen, Vloerlampen, Tafellampen, Wandlampen en Plafondlampen in verschillende stijlen als Industrieel, Modern, Oosters en Scandinavisch. In onze woonkamer heb ik 2 plafondlampen, maar deze verlichting hangt in het midden van de kamer en verlicht mijn werkplek wanneer het schemerig of donker is niet goed. Hierdoor was ik al een tijdje aan het rondkijken voor een mooie tafellamp.

 

tafellamp

 

Inrichting

Belangrijk vind ik dat de lamp past bij de inrichting van de kamer, en daarnaast ook echt een eyecatcher is in de kamer. Onze meubels zijn voornamelijk van hout, hierdoor ging mijn voorkeur ook uit naar een houten lamp. Bij DIRECTLAMPEN.NL vond ik een mooie houten lamp in een Scandinavische stijl. De lamp vond ik bij binnenkomst nog mooier dan voorgesteld.

 

tafellamp

 

Light & Living Elay wit

De lamp is vrij groot voor een tafellamp, maar dit had ook zeker mijn voorkeur. De lamp heeft enkele bijzondere eigenschappen. Je kunt de lamp en de kap op verschillende manieren verstellen waardoor je de lamp precies zo kunt neerzetten als jij het licht wil hebben op dat moment. Dit door middel van de tandwielen op de lamp, welke dus niet alleen voor de sier zijn. De lamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en kost €54,95.

 

tafellamp

 

Bestellen & Betalen

Je lamp bestellen bij DIRECTLAMPEN.NL is vrij eenvoudig en ook nog eens snel. Ik had mijn lamp de volgende werkdag zelfs al binnen! Je kunt jouw lamp afrekenen via iDeal, AfterPay of met een CreditCard.  Wil je toch liever jouw lamp eerst in het echt bekijken of inspiratie opdoen heeft DIRECTLAMPEN.NL een showroom in Veenendaal.

 

Hoe heb jij jouw werkplek thuis verlicht?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

14 Reacties

  1. Wat een stoere. Doet me er wel meteen aan denken dat ik eigenlijk een lamp bij mn bureau zou moeten hebben.

  2. Wat een bijzondere lamp zeg! Die zou ook fantastisch in mijn huiskamer passen.

  3. Heel belangrijk inderdaad, een fijne, goed verlichte, comfortabele werkplek!

  4. Ik vond lampen kopen heel lastig! Ben nu bezig met n restyling, dus zullen ooo nieuwe lampen moeten komen. Ga hier eens kijken!

  5. Heel erg mooi! Dit is ook precies de stijl waar ik voor zou gaan. Ik heb nog geen echte werkplek, misschien moet ik die ook maar eens gaan creëren 😛

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: