Voor deze maskerdonderdag heb ik besloten om een aantal van mijn DM Balea maskers in een blog samen te reviewen. Dit omdat ik nog een grote hoeveelheid aan maskers klaar heb liggen voor een review. Maar ook omdat 1 sheetmasker soms wat weinig is voor een hele review. In deze blog oa een watermeloen masker en de 25 jarige Balea editie. Lees je mee?

 

DM Balea ice tea peach masker

Mijn DM Balea maskerverzameling begint met het ice tea peach masker. Dit masker trok mij op het eerste aanblik gelijk omdat ik echt een ice tea fan ben. Daarnaast ben ik ook altijd een enorme fan van de limited edition producten van de DM Balea. Het Ice tea peach masker bevat onder andere witte tea en perzik extracten. Het zorgt dat de huid een verfrissende en ontspannende behandeling krijgt. Leuke tip voor een extra verkoelend effect kun je het masker in de koelkast bewaren. Het masker kost €0,45 en daarvoor krijg je 2 maskers van 8 ml. Dit is mij mij altijd ruim voldoende dus echt een super prijsje!

 

DM baleaDM balea

 

DM Balea love melon sheetmasker – Limited edition

Een tijdje geleden had ik al een ander watermeloen masker van DM Balea geprobeerd. Maar ook deze love melon limited edition kon ik niet laten liggen. Wat ik eigenlijk wel had verwacht was dat het masker er een beetje hetzelfde uit zou zien als de verpakking. Maar het sheetmasker was gewoon wit zoals alle andere sheetmaskers. Maar wat kun je dan ook eigenlijk verwachten voor die €0,95 haha. Het Love melon masker bevat onder andere watermeloen extracten en zorgt voor een intensieve vochtigheidsbehandeling. Ik vond helaas dat het masker veels te nat was in het zakje zat nog zoveel van het serum dat ik er eigenlijk wel een klein serum flesje van miss 5 ml mee had kunnen vullen.  Ik zou deze daarom niet opnieuw kopen.

 

DM baleaDM balea

 

DM Balea fruchtegluck – 25 jarige editie

DM Balea bestaat 25 jaar en daarom hebben ze een aantal speciale edities uitgebracht. Ik heb hiervan alleen het Fruchtegluck sheetmasker gehaald. Het sheetmasker bevat een heerlijke fruitige geur waar vooral de mango bovenuit springt. Het masker geeft de huid een intensieve vochtigheidsbehandeling en zorgt ervoor dat de huid weer straalt. Het sheetmasker is 1 malig te gebruiken en is te koop voor €0,95

 

DM baleaDM balea

 

Voor welke van deze drie maskers zou jij kiezen? PS: Volgende week komt er een Action masker verzameling online!

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: