Ik heb besloten om dit bericht vanaf nu ook elke maand in mijn blog toe te voegen, omdat ik het leuk vind om te zien welke berichten jullie het meest aanspreken maar ook om deze toppers nog even onder de aandacht te brengen voor degene die deze blogs gemist hebben. Elke maand zal ik door middel van de page counter mijn drie beste blogs highlighten.

 

De eerste blog die er volledig bovenuit sprong was de blog over het HYDROGEL LIPMASKER van de Action.

Ik ben een groot fan van de Action en ik vind het altijd superleuk om nieuwe producten te testen. Dit masker was toch wel weer heel speciaal omdat het ervoor zou zorgen dat je vollere lippen krijgt. Het masker was onwijs wennen, het kriebelt, het tintelt en het glibbert. Maar of ik er dan toch tevreden over het resultaat was lees je verder in de blog.

 

Met het lipmasker op

De tweede blog met ook een opmerkelijk verschil was de SAUNA SCRUB blog.

Ik heb de face sauna scrub van Ole Hendriksen ontvangen in mijn GOODIEBOX van de maand maart. Ik denk dat deze blog erg geliefd was omdat het merk nog niet heel bekend is in Nederland. Of Ole Hendriksen ook een grote hype in Nederland gaat worden lees je verder in de blog.

 

ole hendriksen

De laatste blog die het best bekeken is, is die van de GLO SOAP BAR

De Glo soap bar was voor mij ook nog vrijwel onbekend toen ik deze tegenkwam op instagram. Omdat ik het onwijs belangrijk vind de huid goed te verzorgen, vooral na het zonnen was ik erg blij dat ik deze soap mocht testen. De Glo soap bar gaat ook nog met een Glo scrub bar komen, dus wie weet komt deze ook nog voorbij. Hoe ik het ervaren heb lees je verder in de blog.

 

glo soap bar

 

Welke van deze drie blogs vond jij het leukst om te lezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

14 Reacties

  1. Ha laat ik nou net dat hydrolipmasker niet gelezen hebben. Ik ga dat nog snel even doen 😉 zo zie je maar zo’n samenvatting met beste blogs kan nog best handig zijn!

  2. Die van het masker van de Action. Omdat ik dat ook zo’n leuke winkel vind en vanwege de prijzen.

  3. ik had ze alle drie gelezen en vind die van het lapmasker het grappigste omdat ik dit dus echt nog niet kon.

  4. leuk dat je dit zo vernoemd. ik let daar eigenlijk niet zo veel op, wat het beste bekeken is. moet ik misschien ook maar eens doen

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: