Beauty,  Fashion,  Gezondheid,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Nails,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Mijn drie beste blogs van Augustus en September

Gister schreef ik een blog over de top drie blogs van Juni en Juli, omdat ik wat achter liep met deze maandelijkse toppers heb ik daarom vandaag het lijstje met de top drie blogs van Augustus en September.

 

Mijn top drie blogs van Augustus

Echt ruim bovenaan met het vierdubbele aantal views dan de nummer 2 staat de blog over de kwasten van Boozyshop. Ik was al een tijdje toe aan een nieuw setje kwasten, maar omdat ik niet teveel geld eraan uit wou geven heb ik een mooi budgetmerk gezocht. Het setje bevat voor mij precies genoeg kwasten en sommige zal ik misschien niet helemaal gebruiken. Op een tweede plek staat de blog van de ICY berry en ICY cocos, de blogs van mijn aankopen bij de DM drogerie (Duitsland) zijn altijd goed gelezen en ik vind ze ook erg leuk om te schrijven. Op plek drie staat een blog die ik niet helemaal verwacht had in de top drie namelijk een blog over mijn derde vlog.

 

Mijn top drie blogs van September

Op een eerste plek, wat ik natuurlijk onwijs leuk vind is mijn blog over mijn zwangerschapsaankondiging. Ik heb veel nieuwe lezers erbij gekregen sinds ik bekend heb gemaakt dat ik zwanger ben en ook meer over mijn zwangerschap ga schrijven. Op nummer twee en zeker een welverdiende plaats is de Soda stream spirit one touch blog. Ik ben al jaren een groot fan van soda stream en ben onwijs blij dat het steeds bekender wordt en beter verkrijgbaar wordt. Op de derde plaatst staat het persbericht van de Catrice adventskalender, wat ik zeker een aanrader vind om cadeau te geven of gewoon lekker voor jezelf te kopen. LET OP: Deze blog bevat spoilers!!

 

augustus

Staat er in deze top drie lijstjes een van jouw favoriete blogs, of heb je misschien een nieuwe blog ontdekt?

22 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: