Beauty,  Fashion,  Gezondheid,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Nails,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Mijn drie beste blogs van Juni en Juli

Ik loop een beetje achter met mijn maandelijkse blog, waarin ik de drie best gelezen blogs nog even wat extra highlight. Daarom zal de top drie van Juni en top drie van Juli samen in deze blog benoemd worden en de drie beste van Augustus samen met de drie beste van September verschijnen in de volgende drie beste blogs van…

 

Drie beste blogs van Juni

Voor juni staat op nummer 1 de Urtekram blog met zelfs het dubbele aantal lezers als de blog op plek 2. Dit was mijn tweede review voor het merk Urtekram en ik ben zeker fan van hun producten. Ben je ook benieuwd geworden neem dan zeker even een kijkje. Op nummer twee staat de JiiNJU masker blog, en hoe kan dat ook anders aangezien ik begonnen ben met het reviewen van maskers, vind ik het altijd leuk als er een masker review in de top drie staat. Deze toppers zijn overigens te koop bij de Kruidvat. Op nummer drie staat de Essence wake up and make-up unboxing blog. Essence staat ook zeker in mijn top 3 van make-up merken, zeker gezien het een budget merk is heeft het super producten.

 

juni

juni

 

Mijn drie beste blogs van Juli

Op nummer een staat ruim vooraan mijn blog over mijn nieuwe Revolution make-up aanwinsten. Naast Essence staat dit merk ook zeker in mijn top drie. De producten vallen zeker in de budget categorie en hebben ook een goede kwaliteit. Op plaatst twee staat mijn review over de Eucerin zonproducten welke ik meegenomen had op vakantie naar Italië. Als afsluiter valt de leuke foto op canvas van onze kat Jaws op een mooie plek drie.

 

juni

 

Natuurlijk ben ik ook wel benieuwd of er in deze top drie een van jou favoriete blogs stond of heb je nu juist een blog ontdekt die je nog niet gelezen had?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: