In april heb ik besloten om elke maand in een blog mijn drie best gelezen blogs te highlighten door middel van mijn page counter bekijk ik welke blogs het best gelezen zijn en breng ik deze toppers nog even extra onder de aandacht.

De blog die er het meest bovenuit schoot was de blog over Pink Gellac, deze blog heeft het dubbele aantal views van de blog op de derde plek dus dat is echt waanzinnig goed gelezen.

Ik vond deze blog ook erg leuk om te maken omdat ik altijd nagellak op heb, dus een nagellak die voor 14 dagen blijft zitten is dan natuurlijk al helemaal super vergeleken met een normale nagellak van ca 5-7 dagen. Daarnaast heeft Pink Gellac ook gewoon de meest waanzinnige kleuren die echt van je nagels afspatten. Interesse gekregen? Lees dan hier de blog van Pink Gellac.

 

blogs blogs blogs blogsblogs

 

De blog op de tweede plek is een maskerreview, namelijk het bamboo green tea masker van Dr van der Hoog

Dat deze blog op de tweede plek staat vind ik natuurlijk waanzinnig. Dit omdat ik begonnen ben met het reviewen van een masker elke donderdag en dit mijn blog eigenlijk heeft gemaakt tot dat wat het is. Daarnaast vind ik huidverzorging ook gewoon onwijs belangrijk of je nou wel of niet make-up gebruikt een maskertje is gewoon heerlijk genieten voor iedereen. Interesse gekregen? Lees dan hier de bamboo green tea masker blog.

 

blogs

 

De blog op de derde plek vind ik ook superleuk dat deze in de top drie staat

Dit is namelijk de Yves Saint Laurent Tatouage Couture Stain liquid lipstick blog. Ik ben dit jaar een van de 250 ambassadrices voor Yves Saint Laurent namens Glamour. Dat deze blog(s) dus goed gelezen worden vind ik daarom gewoon super. Interesse gekregen? Lees dan de Yves Saint Laurent blog.

 

blogs

 

In deze blog wil ik jullie nog even extra bedanken voor het lezen van mijn blog(s), ik hoop dan ook zeker nog vele blogs te mogen en kunnen schrijven. De eerst volgende blog zal weer op 10 juli verschijnen omdat ik met vakantie ben!

Welke van deze top drie vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

  1. Zou je deze post zelf ook in de top 3 hebben gezet? Ik ben wel benieuwd!

  2. Ik denk dat ik de derde post het leukst vind. Klopt deze top 3 ook met je eigen idee van wat de beste posts waren?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: