Ik kreeg een mail of ik een aantal gepersonaliseerde kussens zou willen ontvangen van mijn fotokussen. Ik vond het wel geinig en na het doorgeven van mijn wensen kreeg ik 3 kussens toegestuurd. Kom je gezellig meelezen?

 

Mijn fotokussen Logo print

Ik mocht aan mijn fotokussen zelf aangeven wat voor kussens ik graag wilde hebben. En om nu 3 kussens met mijn eigen gezicht te hebben vond ik iets teveel dus ik besloot om er een van mijn logo te laten maken. Het is uiteindelijk een onwijs schattige mini kussen geworden welke perfect bij mijn make-up tafel past. Ik ben dus eigenlijk wel heel erg blij met dit kussentje!

Hoe werkt het? Kies uit drie verschillende formaten welke maat kussen je zou willen ontvangen, de mogelijkheden zijn 20 cm, 50 cm of 70 cm. Vervolgens upload je jouw gewenste foto, en des te scherper des te beter jouw fotokussen natuurlijk wordt. Nu hoef je alleen nog je gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden! Binnen 3 tot 5 werkdagen krijg je jouw kussen vanaf €50,- gratis geleverd in Nederland.

 

Mijn fotokussen

 

Mijn fotokussen lipstick

Als tweede gaf ik aan dat ik het leuk zou vinden om een grote lipstick kussen te ontvangen, dit is uiteindelijk een mooie grote MAC kussen geworden. En ook deze vind ik erg gaaf geworden! Dit is dan weer geen foto door mijzelf gemaakt, maar je kunt bij mijn fotokussen ook aangeven wat jouw favoriete afbeelding is. Of dit nu een lipstick is, een fles wijn of een bos bloemen. Niks is eigenlijk te gek!

 

Mijn fotokussen Mijn fotokussen

 

Mijn fotokussen make-up look

Als laatste moest ik natuurlijk ook wel een foto van mijzelf uitkiezen om de gehele mijn fotokussen ervaring compleet te maken. Ik vond het wel erg geinig om zo een foto van mezelf op een kussen te zien. Want ondanks dat ik heel veel foto’s van mezelf maak, heb ik ze eigenlijk niet in het huis hangen. En ook voor deze kussens geld, niks is te gek! Een foto van jezelf, een foto van je kind, een foto van je huisdier. Gewoon alles is mogelijk!

 

Mijn fotokussen Mijn fotokussen

 

Wat vind jij van dit originele cadeau? Zou jij een fotokussen weggeven of willen krijgen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: