Het werd weer eens tijd voor een aantal nieuwe make-up kwasten, dit ook omdat ik toch wat betere kwasten wilde dan die van AliExpress. Dit keer heb ik een leuk kwastensetje bij Boozyshop gekocht omdat deze nog in een redelijk leuke prijsklasse viel. Mijn uiteindelijke wens ligt bij een mooi Zoeva setje maar dat is nog even wachten.

 

Kwastenset

Het setje is 8 delig voor een leuk prijsje van ca €15,- het set is ook nog uitgebreider te koop oa 14 delig en 24 delig. Maar dan zat ik al bijna op de prijs van een Zoeva setje, dus ik wil het eerst met deze kwasten proberen. Ik vind een setje soms wel lastig om aan te schaffen omdat ik niet elke kwast gebruik. Zo zit er bijv een eyeliner kwast bij en dit gebruik ik bijna nooit, en als ik het dan al gebruik met het kwastje wat er altijd bij zit.

 

 

Shader

boozyshop

Angled shader

Angled liner

boozyshop

Large shader

Blender

boozyshop

Tapered blender

Eyeliner

boozyshop

Pencil

 

Mijn favoriete kwasten uit het set

De kwasten welke ik het meest gebruik en ook het fijnst vind zijn de: blender, tapered blender, pencil en large shader. Om mijn foundation op te doen gebruik ik een beauty blender van real techniques. Voor mijn blush en highlighter gebruik ik een aparte kwast welke ik een keer gratis bij een bestelling van de boozyshop heb gekregen.

 

Kwasten reinigen

Na elk gebruik reinig ik mijn kwasten, dit doe ik sinds kort met de zeep van de Kruidvat uit het blikje met een brush cleaning mat. Met deze combinatie zijn mijn kwasten in 2 minuten weer helemaal schoon. Ik laat de kwasten daarna goed uitdrogen op een handdoekje. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om kwasten goed te reinigen, want anders krijg je de kwasten niet meer goed schoon. En natuurlijk ook op hygiënisch gebied erg belangrijk!

 

Welke make-up kwasten gebruik jij?

9 Reacties

  1. Ik heb deze kwasten ook. Hier begon ik eerst mee als onderdeel van mijn visagiekit. Inmiddels gebruik ik make-up kwasten van MAC, Make-up Studio, Inglot en Wayne Goss. De Boozyshop kwasten gebruik ik ook wel, maar ik pak niet ze snel.

  2. euh, ik heb er misschien nog wel ergens liggen van vroeger, al denk ik dat ik ze weggegeven heb. 😉 Maar ik gebruik ze alleszins niet meer, ik kocht er toen wel apart. Wel leuk da ik nu eens kan zien wat waarvoor gebruikt wordt, van de helft wist ik het immers niet (en had ik ook niet)

  3. MAC, Zoeva, en Morphe zijn favoriet hier. Ook Real Techniques zijn hier niet weg te denken

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: