Ik ben een groot liefhebber van leuke webshops met kleding, schoenen en natuurlijk tassen. Ik was dan ook enorm blij toen ik deze samenwerking aanging met Comegetfashion.

 

Comegetfashion

Deze webshop staat voor ZELFVERZEKERDHEID en FASHIONABLE. Een goede outfit betekend in de spiegel kijken en kunnen zeggen dat jij er mag zijn! En dit is het begin tot succes. COMEGETFASHION is een webshop welke al jaren werkt om dit voor jou te realiseren. Met passie en fasion wordt er gekeken naat de beste stofjes, de beste looks en de beste feels van alle musthaves op het moment! Hierdoor kun je bij COMEGETFASHION de allerbeste fashion items als tassen, sneakers, kleding en allerlei accessoires bestellen!

 

 

Verzending & betaling

Nieuwe outfits bestellen kan niet gemakkelijker! Vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd (indien je voor 22:30 besteld). Betalen kan op diverse gemakkelijke wijze als Afterpay, iDeal, PayPal, Mastercard en nog vele andere methodes. Ik vind het altijd belangrijk dat een webshop een ruime keuze heeft aan betaalmethodes omdat ieder zo zijn voorkeur heeft. Zo bestel ik graag via Afterpay als ik kleding bestel, wanneer het uiteindelijk niet goed is hoef ik niet te wachten om mijn geld terug te krijgen. Maar ook PayPal vind ik een erg fijne manier om mee te bestellen, vooral wanneer het uit het buitenland komt.

 

 

Mijn gekozen outfit

Ik heb voor een outfit wat ik misschien niet zo snel zou uitkiezen, maar wel wist dat ik mij er gemakkelijk in zou voelen, en zelfvertrouwen in zou hebben. De broek die ik heb uitgekozen is de SPORTY KNIT PANTS maat L (nu overigens van €44,99 voor €14,99). Ik vind deze broek echt onwijs opvallend, de broek is een wijd model, en de taille kan worden aangetrokken met een touwtje. De pants voelen echt onwijs zacht en hierdoor ook erg comfortabel. Ik heb de broek in maat L besteld, maar de broek valt best groot waardoor een M ook goed geweest was. Het shirt wat ik erbij besteld heb is de LIFE IS A RUNWAY WHITE maat L. Ook dit shirt is erg comfy, en wat ik erg positief vond ten opzichte van andere shirts vaak is dat deze niet volledig doorscheen. Met de maat van het shirtje ben ik overigens wel tevreden!

Comegetfashion heeft nu een SALE dus ik zou zeker een kijkje nemen bij hun kleding.

 

Wat vind jij van de gekozen outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

7 Reacties

  1. Je hebt een hele mooie outfit. Zal eens een kijkje nemen op de website!

  2. Heerlijk van dat soort zachte broeken! En dat shirt zou ik zelf ook zo bestellen en aandoen, heel erg leuk!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: