Ik ben helemaal gek op valse wimpers wanneer ik een make-up look maak. In het dagelijks leven zou ik er niet zo snel mee naar buiten gaan maar toch heb ik een aantal leuke wimpers gevonden welke best naturel zijn om mee naar buiten te gaan.

 

House of Lashes

Via de Instagram van thebeautyparlor ben ik bij House of Lashes terecht gekomen. In de eerste bestelling heb ik een aantal wimpers gekocht (waarvan een gedeelte in de sale). Inmiddels ben ik zo tevreden over de wimpers en ook over de neplijm dat ik recent weer een bestelling heb gedaan. Dit keer heb ik twee opbergboxen besteld, en 2 tubes met lijm. De prijzen van de wimpers zijn zeker oke, ook gezien de zeer goede kwaliteit van de wimpers en de houdbaarheid van de wimpers. Het enige nadeel is de invoerkosten die betaald moeten worden wat al best wel kan oplopen (vorige keer heb ik ca 30 euro invoerkosten betaald en voor deze nieuwe bestelling zat ik op ca 20 euro invoerkosten). Lekker makkelijk verdiend voor Nederland dus!

 

Levering van de bestelling

De levering duurt altijd vrij lang, ook omdat het altijd bij de douane eruit gehaald wordt voor de invoerrechten. Hierdoor is het ca een maandje wachten, maar goed ik vind dit het zeker waard! De eerste levering met de nepwimpers kwam binnen en wat is de verpakking onwijs leuk! Het doosje is erg handig om nog dichte verpakkingen te bewaren. Eenmaal gebruikte wimpers bewaar ik liever in een speciale box daarvoor (deze heb ik ook zojuist binnen en komt nog in een volgende blog tevoorschijn).

 

house of lashes house of lashes house of lashes

 

Welke lashes heb ik allemaal besteld?

Ik heb in totaal 9 verschillende lashes besteld. Bij de bestelling kreeg ik ook een mini setje met 2 kleuren lijm, 1 zwarte en 1 witte (doorzichtige). De wimpers die ik besteld hebben verschillen van naturel tot dollface en gewoon dramatisch.

 

house of lashes  house of lashes

 

Bambie

house of lashes

Smokey muse

house of lashes

Bombshell

house of lashes

Mon Cheri

house of lashes

Dollface

house of lashes

Siren

house of lashes

Au Naturele

house of lashes

Tempress

house of lashes

Tinker Bell NeverLand

house of lashes

 

Ik vind zelf de Tinker Bell NeverLand, de Au Naturelle, Mon Cheri en Bambie erg mooi voor zowel een make-up look als dagelijks. De rest zal ik echt alleen bij een make-up look gaan dragen. Welke vind jij het mooist?

2 Reacties

  1. Ik ben al helemaal verbaasd over het feit dat er zoveel verschillende wimpers zijn joh! Lijkt me akelig om ze op te moeten plakken ik zou bang zijn mijn ogen dicht te lijmen haha

  2. Wat een mooie wimpers! Ik heb House of lashes nog niet geprobeerd -ik draag eigenlijk vrijwel geel falsies- maar ze zien er heel mooi uit. 🙂

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: