Sinds enige tijd is een van mijn meest favoriete make-up merken ook te koop bij de TREKPLEISTER. Ik bestelde de make-up REVOLUTION producten vaak online bij diverse webshops maar nu kan ik dus ook in de winkel ervoor terecht.

 

Trekpleister

De trekpleister heeft ruim 185 winkels door Nederland heen en ruim een half miljoen klanten per week. Bij de Trekpleister kun je terecht voor een grote variatie aan Beauty en Health producten voor vaste lage prijzen. De dichtstbijzijnde Trekpleister voor mij is in Heerhugowaard of wanneer ik langs mijn ouders ga in Haarlem. Ik vind het erg jammer dat wij geen Trekpleister in Alkmaar hebben want dan zou ik er zeker vaker zijn.

 

Make-up Revolution

Via mijn PR bureau mocht ik bij de Trekpleister een aantal make-up Revolution producten uitzoeken. Ik vond dit erg leuk omdat het toch weer eens anders is dan een pakje met producten ontvangen. Helaas had de Trekpleister in Heerhugowaard een erg klein schap (die ook wat achterin stond, en ik op het eerste blik niet gelijk zag) dus de meeste producten had ik al in mijn Revolution collectie. Toch heb ik een aantal producten kunnen vinden!

 

Mijn nieuwe aanwinsten

Ik ben gegaan voor 3 palettes welke ik zelf nog niet had. Ook heb ik nog 2 fixing sprays meegenomen omdat ik hier altijd erg tevreden over ben. Een van deze fixing sprays ga ik weggeven en onderin deze blog les je wat je hiervoor moet doen!

 

Het eerste palette is de RELOADED ICONIC DIVISION

 

make-up revolution

make-up revolution

 

Het tweede palette is de RELOADED ICONIC FEVER

 

make-up revolution

make-up revolution

 

Het derde palette is de RELOADES NEWTRALS 2

 

make-up revolution

make-up revolution

 

Revolution fixing spray

Wil jij kans maken op een van deze fixing sprays? Laat dan onder de blog een reactie achter waarom je wilt winnen (met e-mail adres zodat ik contact kan opnemen). De winnaar wordt in de blog van zaterdag 4 augustus bekend gemaakt!

 

make-up revolution

 

Gebruik je al producten van het make up merk Revolution?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

  1. Dit merk heeft best wat mooie dingen. De highlighters zijn ook wel oke en de oogschaduw is best te pruimen vooral als je budget niet zo hoog is.

  2. Wat een onwijs mooie paletten!
    Ik heb nog nooit iets van revolution gebruikt, maar ik ben wel heel erg nieuwsgierig. Wie weet ga ik binnenkort toch maar een kijkje nemen bij Trekpleister.

    Ik zou graag de fixingspray willen winnen omdat ik nog nooit fixingspray gebruikt heb en het graag zou willen testen voor mijn blog.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: