Beauty,  Fashion,  Gezondheid,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Nails,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Mijn tweede vlog: Een kleine introductie

Mijn eerste vlog was redelijk goed ontvangen, hierdoor heb ik besloten om gelijk door te gaan met de tweede vlog. Omdat ik de eerste vlog wou gebruiken voor een review wou ik mijzelf op YouTube natuurlijk ook nog voorstellen.

 

Vragen verzinnen

Ik vind het altijd lastig om vragen te verzinnen voor mijzelf en wat iemand nou zou willen weten van mij. Ik heb mijn introductie daarom vrij kort gehouden. Wel zou ik het leuk vinden als jullie hieronder (of op YouTube zelf) vragen voor mij achter laten. Deze vragen zal ik bewaren voor een Q&A die ik eerdaags ga opnemen.

 

Introductie vlog

 

Heb jij dus een vraag voor mij, laat deze dan zeker achter!

introductie

5 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: