Mikayla x Glamlite cosmetics eyeshadow palette

I love Glamlite cosmetics. Wanneer ik een nieuw eyeshadow palette of een ander gaaf product weer kan kopen in Nederland probeer ik altijd snel toe te slaan. Met het Mikayla x Glamlite cosmetics eyeshadow palette was ik gelukkig op tijd. Want het palette was dezelfde dag nog uitverkocht!! Vandaag dan eindelijk mijn review… Kom je gezellig meelezen?

 

Mikayla x Glamlite eyeshadow palette

Het Mikayla x Glamlite eyeshadow palette was een regelrechte hit. Het palette was bij Glamlite cosmetics onwijs snel uitverkocht en na een tijdje wachten was het palette dan ook eindelijk bij Boozyshop te koop. Ik had er die dag al rekening mee gehouden en gelukkig was ik ook vrij snel omdat het palette met een aantal uur al helemaal was uitverkocht! En dit snap ik ook helemaal want kijk eens wat voor beauty het is! Het palette bevat 30 pan met een ruime variatie aan mattes en shimmers. De formule van Glamlite belooft altijd een hoge pigmentatie, een gemakkelijke blending en een long lasting formule. Het palette is ook nog eens Vegan & Cruelty Free maar het slechte nieuws is dat het een limited edition is!!

Het palette is momenteel nog steeds uitverkocht bij Boozyshop, maar je kunt je wel aanmelden om op de hoogte gehouden te worden wanneer het palette weer op voorraad komt. Het Mikayla x Glamlite eyeshadow palette heeft een verkoopprijs van €49,95.

 

Mikayla MikaylaMikayla MikaylaMikayla MikaylaMikayla Mikayla

 

Swatches

Mijn moeder heeft even geholpen met het maken van de swatches omdat ik nog rustig aan doe na mijn ziekenhuis bezoek eind Oktober. Omdat mijn moeder op bezoek was kon ze mooi model staan voor mijn swatches en zo hoefde ik alleen nog de foto’s te maken. De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Harley, How Ya Doin’, Gemini, What’s Poppin’, Hot Cocoa en Willow. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Glow Up, Simba, Accent, Buffalo Chicken, Manifest en Cookie. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Iconic, Simping, Immaculate, MJ, New Beige en Nahs. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: The Best Color, Bonehead, Stunnin’, Portagee, Paht Two en Rhody. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Audrey, Freetown, Loop, Handy, Frisky en Masshole.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look kon ik niet kiezen tussen alle kleuren, en daarom heb ik er maar 10 genomen. Ik heb de volgende kleuren uit het palette gebruikt van buiten naar binnen. MJ  (matte), New Beige (shimmer), Iconic (matte), Simping (shimmer), Rhody (matte), Audrey (shimmer), The Best Color (matte), Bonehead (shimmer), Handy (matte) en Stunnin (shimmer). Ik ben echt weer super tevreden over de pigmentatie en hoe gemakkelijk het is om mee te werken. De kwaliteit van de Glamlite palettes blijven dan ook een van mijn favorieten. Het kriebelt zeker om hier eerdaags nog heel veel looks mee te gaan maken.

 

     

 

Wat vind jij van het Mikayla x Glamlite eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.